BLOG

EVENTS | De zomer van Piet Oudolf

Door Redactie See All This | mei, 2023

Het is de zomer van Piet Oudolf! Op 2 juni verschijnt ons zomernummer Paradise Found met Piet Oudolf, en vanaf 3 juni is de gelijknamige tentoonstelling met kwekerij te bezoeken in onze nieuwe galerieruimte in het centrum van Amsterdam. Lees hier meer over het zomerprogramma.

Met veel plezier nodigen we je vandaag uit voor onze tentoonstelling, masterclasses en events die we vanaf 2 juni organiseren op onze nieuwe locatie in het centrum van Amsterdam. Het wordt een feestelijke openingsmaand en we kijken ernaar uit je te ontvangen, in het echt of via je scherm (in onze online Art Room).
Op 2 juni verschijnt ons zomernummer Paradise Found met Piet Oudolf, en vanaf 3 juni is de gelijknamige tentoonstelling met kwekerij te bezoeken. Lees hieronder alles over het zomerprogramma.

 

ZOMERPROGRAMMA

Paradise Found met Piet Oudolf

Tentoonstelling: 3 juni t/m 15 september
Tijdelijke kwekerij: 3 juni t/m 18 juni
Permanent te zien: Amsterdam Low Line
(de nieuwe geveltuin van Piet Oudolf voor See All This)

Adres: See All This, Staalstraat 7b (@droog), Amsterdam
Openingstijden: 11.00 – 16.00 uur

 


Zora Ottink, Eden – Summer, 2023, te zien op de cover van See All This #30

 

 

Vrijdag 2 juni 2023, vanaf 19.00 uur, ticket: €20

UITVERKOCHT: Grand Opening

See All This opent haar deuren in Amsterdam, met als eerste tentoonstelling: Paradise Found met Piet Oudolf. Voor de exclusieve GRAND OPENING op 2 juni zijn er een aantal tickets beschikbaar voor vrienden van See All This. Ticketprijs is inclusief borrel.

MEER INFO & TICKETS > 

 

 

 


 

Tekening door PJ Roggeband

 

Zaterdag 3 t/m zondag 18 juni, toegang gratis

KWEKERIJ Piet Oudolf Collection

De eerste twee weken van de tentoonstelling Paradise Found, vind je in de galerie een kwekerij: hier kun je een speciale selectie planten kopen uit de Piet Oudolf Collection. Ook vind je alle benodigde materialen om je eigen Oudolf-tuin te maken en gesigneerde exemplaren van Oudolfs boek in onze shop.

MEER INFO & TICKETS > 

 

 

 

 


 

Linda van de Lavoir

 

 

Woensdag 7 juni 2023, 17.00 – 19.00 uur, ticket:€35

UITVERKOCHT: Masterclass maak je eigen Piet Oudolf-tuin

Op aanraden van Piet Oudolf, heeft See All This tuinontwerper en auteur Linda van de Lavoir uitgenodigd om een masterclass te geven over tuinieren. In deze masterclass vertelt ze over hoe je je eigen tuin kunt maken in de stijl van Piet Oudolf en beantwoordt ze je vragen over jouw tuin.

MEER INFO & TICKETS > 

 

 

 


 

PJ Roggeband

 

Vrijdag 9 juni 2023, 10.30 – 14.00 uur, ticket: €45

Op groensafari door Amsterdam en lunch bij @droog, met tuinfantast en kunstenaar PJ Roggeband. ‘Op expeditie door de natuur in het centrum van Amsterdam? Knotsgek idee maar toch gaan we het doen. Want als je goed kijkt zijn er meer dan genoeg groene pareltjes te ontdekken: verborgen sprookjesachtige binnentuinen, de witste berk en de hoogste boom van de hoofdstad.’

MEER INFO & TICKETS > 

 

 

 


 

 

 

Maandag 12 en woensdag 14 juni, 14.00 – 16.00 uur, ticket €15

Heb je een specifieke vraag over jouw plant? Staat jouw plant er sipjes bij, of vertoont hij symptomen waar jij geen raad mee weet? Kom naar ons plantenspreekuur met Plantendokter Paul Wijkmeijer! Deze plantenkenner en eigenaar van bloematelier Klavertje Vijf beantwoordt al je vragen en geeft je advies tijdens dit speciale spreekuur.

MEER INFO & TICKETS >

 

 

 

 


Zora Ottink, Eden – Summer, Piet Oudolf garden, Hummelo, 2023

 

 

Vanaf zaterdag 3 juni

Voor degenen die liever onze Paradise Found-tentoonstelling thuis bekijken: op 3 juni lanceren we een online Art Room van de tentoonstelling. Ook via deze Art Room kun je werken uit de tentoonstelling kopen, maar ook materialen waarmee je je eigen Piet Oudolf-tuin kunt maken.

NAAR DE ART ROOM >

 

 

 

 

 


 

 

Het zomernummer See All This #30 – Paradise Found met Piet Oudolf verschijnt op 2 juni.
Bestel hier een exemplaar >

 

Reacties op EVENTS | De zomer van Piet Oudolf

Ellen van der stap
Graag nieuwsbrief
jonna lind
Hoi,
als je op de link met "3 juni t/m 15 september" klikt, krijg je een pagina voor het pre-orderen van het tijdschrift te zien. Ik zou graag meer over de tentoonstelling willen zien...

Mvg, Jonna
See All This
Hi Jonna, hier kun je meer lezen over de tentoonstelling: https://seeallthis.com/blog/coming-soon-paradise-found-met-piet-oudolf/
laat een reactie achter

Uw beoordeling