Art Rooms

Colour Fields
Colour Fields
Claudy Jongstra

De ramen zijn gewassen, de parketvloeren ingezeept en de muren behangen met kunst: See All This heet je welkom in haar domein voor de tentoonstelling Colour Fields met unieke werken van onder anderen Claudy Jongstra, waaronder de monumentale Guernica de la Ecologia en haar Guernica Studies en Gold Series. Met deze speciale Art Room lanceren we ons nieuwe winternummer, met als motto: ‘Stel dat ik begon met te zeggen dat ik verliefd was geworden op een kleur’, uit Maggie Nelsons Bluets. Een nummer gewijd aan de betoverende werking van kleur, aan eindeloze kleur- en bloemenvelden, aan onze warme gevoelens voor rood, geel of blauw. 

 

 

Samengesteld door:
Nicole Ex en Sarah Knigge
Met dank aan:
Studio Claudy Jongstra: Claudy Jongstra, Suzanna de Sitter, Claudia Busson, Anneleen Reitsma, Isaac Span, Annette Hoeben, Anke Riesenkamp, Emma Clarkson
Galerie Fontana Amsterdam: Joris Montens 
Vitra Nederland: Muriël de Lange 

Kunstenaars: Anton Corbijn, Maaike Gottschall, Bijoy Jain, Daniel Mullen, Isamu Noguchi, David Shrigley, Berend Strik 
Fotografie en video: Inga Powilleit (studio en interieur See All This), Jeroen Musch (Guernica), Gerrit Schreurs (Guernica studies), Ronja de Kleine (weefsels),  Zora Ottink (video)
Beheer en installatie: Esther Aniwaa, Maria Alvares, Rob van der Kuil, Martijn van den Hout
En verder: Sainthill Lijsten en Klavertje Vijf Bloemen Haarlem, Galerie Manièra Brussel


view art room >
Verwacht: See All This Gift Room
Verwacht: See All This Gift Room
Vanaf 10 december

See All This lanceert vrijdag 10 december een speciale Art Room met cadeautips voor de feestdagen: kunst, boeken, textiel, keramiek en workshops!

 

Ontvang een exclusieve uitnodiging via de kunstbrief. Schrijf je hier gratis in >

view art room >