Win kunstwerken en toegangskaarten

Vrienden van See All This maken geregeld kans op iets extra’s. En dan bedoelen we niet een See All This-balpen of een setje stickers, maar een écht kunstwerk of een boek of print uit een gelimiteerde oplage. Vaak van kunstenaars van naam. Soms geven we ook gratis kaarten weg voor kunstbeurzen of andere evenementen. Om er kans op te maken, hoef je als Vriend niet veel te doen – meestal vragen we om ons iets persoonlijks te vertellen. Iets wat meteen duidelijk maakt waarom jij de nieuwe eigenaar van dit kunstwerk zou moeten zijn. Hieronder een overzicht van al onze winacties.

Ben je nog geen Vriend? Meld je dan hier aan.


Hier maken onze Vrienden nu kans op:

Win een collage van Ruth van Beek

Speciaal voor de Veldgids in het zomernummer van See All This maakte kunstenaar Ruth van Beek negen unieke collages met elementen uit het Nederlandse landschap. Ze zijn allemaal te koop, op één na, want die kun je winnen!

Actie loopt t/m 8 september 2019.

> Naar de winactie


Eerdere winacties:

Win een W. Shakespeare Montblanc-pen

Ter ere van het literaire najaarsnummer geven we een unieke Montblanc-pen weg! Deze Montblanc W. Shakespeare-pen is uitgevoerd met 18k goud en heeft een gelimiteerde, genummerde oplage.

Actie loopt t/m 1 november 2018.

> Naar de winactie

 


Win een sculptuur van MAX/MEI

Het werk van het Amsterdamse kunstenaarsduo MAX/MEI, dat wordt gevormd door Marte Mei van Haaster en Max Daalhuizen, is een visueel feest en leeft op de grens van een kunstmatig object en iets wat groeit in de natuur. Een unieke sculptuur van wel 150 cm hoog kun je winnen!

Actie liep t/m 1 augustus. MAX/MEI kozen de winnende reactie, lees het hier.

> Naar de winactie


Win een herman de vries

De 86-jarige herman de vries heeft een archief van 8.000 aardemonsters van over de hele wereld: uit Tibet, Siberië en de Seychellen. Geel van kleur, rood, zwart en zelfs blauw. En ongelooflijk maar waar: zijn aardeuitwrijving van het eiland Gomera in Spanje kun jij winnen!

Actie liep t/m 1 mei 2018

> Naar de winactie


Deze muze aan jouw muur?

Deze winter maak je kans op een kattenportret van Lina Kaplan Vieira, Shirley (2015, editie 1/1, 40 x 50 cm). Want de poes is – zoals Midas Dekkers in See All This #8 vertelt – de ideale muze: ‘Het kan niet anders of de poes is pas na het scheppen van hemel en aarde, de gewone dieren en de mens geschapen. Het Opperwezen kon nog één keer uitpakken met een meesterstuk.’

Actie liep t/m 10 februari 2018. Winnaar is bekendgemaakt! 

> Naar de winactie


Maak kans op een foto van Viviane Sassen

See All This geeft een werk weg van Viviane Sassen: Lale uit 2002 (print op art paper, editie 22/25). Sassen (1972) is fotograaf en behoort tot de interessantste kunstenaars van haar generatie. Ze maakte naam met lovend ontvangen series als Flamboya, Parasomnia, Pikin Slee, en exposeerde in binnen- en buitenland: New York, Londen, Venetië, Amsterdam. Ze is ook een gevierd modefotograaf. In 2007 won ze de Prix de Rome. Haar werk is opgenomen in tal van (museum)collecties en wordt geprezen om zijn eigen stijl, kleur en persoonlijkheid. Nu kan een foto van haar hand ook bij jou thuis aan de muur hangen.

Actie liep tot en met 1 november 2017.

> Naar de blog over deze actie


NEW HORIZONSKrijg jij New Horizons tijdens een strandwandeling?

Een jaar lang fotografeerde kunstenaar Bruno van den Elshout de horizon van Kijkduin. Op ieder uur, van iedere dag. Het resultaat is New Horizons, een lijvig fotoboek van 212 pagina’s en 3.500 gram. Jij maakt kans op een exemplaar van dat indrukwekkende boek, plus een strandwandeling met Bruno van den Elshout.

Actie liep tot en met 7 augustus 2017.

> Naar de blog over deze actie


Marlene Dumas – Venus & AdonisWin een Marlene Dumas

Deze lente maak je kans op de luxe editie van Venus & Adonis, een vertaling van het erotisch liefdesgedicht van William Shakespeare door Hafid Bouazza, met unieke illustraties door Marlene Dumas. De luxe editie is verschenen in een zeer beperkte oplage, met kleurenlithografieën van de originele illustraties van Dumas.

Actie liep tot en met 16 juni 2017.

> Naar de blog over deze actie


Win een foto van Chrystel Lebas

Maak kans op een fotogram (unieke C-print) van Buddleia Davidii, Butterfly-bush Plant Portraits or Weeds & Aliens Studies (2013) van de Franse fotograaf Chrystel Lebas. Lebas werd bekend met haar in de schemering gemaakte panoramafoto’s. In In 2011 vroeg het Natural History Museum in Londen Lebas nieuw werk te maken rondom een intrigerende collectie anonieme glasnegatieven van het Britse landschap uit het begin van de 20e eeuw. Dit werk is daar een onderdeel van.

Actie liep tot en met 28 februari 2017.

> Naar de blog over deze actie

 

 


Eerdere winacties met toegangskaarten:

 

Win kaarten voor Art Rotterdam 2018

Actie liep tot en met 3 februari 2018.

> Naar de winactie

 

Win een rondvaart tijdens het Amsterdam Light Festival

Actie liep tot en met 21 januari 2018.

> Naar de winactie

 

Win kaarten voor PAN 2017

Actie liep tot en met 19 november 2017.

> Naar de winactie

 

Win kaarten voor Culture Club – We Are Public

Actie liep tot en met 4 oktober 2017.

> Naar de winactie

 

Win kaarten voor Unseen 2017

Actie liep tot en met 21 september 2017.

> Naar de winactie