BLOG

Win een sculptuur van MAX/MEI!

Door Redactie See All This | juni, 2018

Elk seizoen geeft See All This een kunstwerk cadeau. Dit keer een unieke sculptuur van MAX/MEI! Het werk van dit kunstenaarsduo MAX/MEI, dat wordt gevormd door Marte Mei van Haaster en Max Daalhuizen, is een visueel feest en leeft op de grens van een kunstmatig object en iets wat groeit in de natuur. 

Het Amsterdamse kunstenaarsduo MAX/MEI schittert in het nieuwste zomernummer van See All This, als de jongsten van onze 99 geniale types. In 2016 studeerden ze af aan de Gerrit Rietveld Academie. Hun werk is als een sprookje, van keramiekfiguren, houtsculpturen en gebarsten kleivormen, tot monumentale installaties van ballonnen of textiel. Zie bijvoorbeeld de installatie die ze maakten voor de tentoonstelling art=Artis. Ook is hun werk deze zomer (van 27 juli t/m 28 augustus) te zien in Arti&Amicitiae.

 

MAX/MEI, Now Here, Over There I (2016), 150 x 45 x 45 cm, porselein, aardewerk en schuimglazuur

Win!

Wil jij kans maken op dit unieke werk? Vertel ons dan in een reactie hieronder waarom jij dit werk graag zou willen winnen. Je kunt reageren t/m 1 augustus.

 

Reacties op Win een sculptuur van MAX/MEI!

liliane
ik vind ‘t prachtig!
Alies Peiffer Koenen
Mooie organische werken,gebaseerd op de natuur, spreken mij enorm aan. De speelse rondingen en lijnen zijn een lust voor het oog. Zelf werk ik ook graag op deze wijze. Zowel in beelden,keramisch werk of sieraden. Hier houdt ik van. Mooi om zo’n werk van deze jonge kunstenaars in mijn huis te hebben en er ieder dag van te genieten
Alies
Joanne
Het beeld fungeert voor mij katalysator voor nieuwe ideeën, inspirator en aanjager! Ik zou het graag aan mijn interieur toevoegen.
laat een reactie achter

Uw beoordeling