BLOG

Win een sculptuur van MAX/MEI!

Door Redactie See All This | juni, 2018

Elk seizoen geeft See All This een kunstwerk cadeau. Dit keer een unieke sculptuur van MAX/MEI! Het werk van dit kunstenaarsduo MAX/MEI, dat wordt gevormd door Marte Mei van Haaster en Max Daalhuizen, is een visueel feest en leeft op de grens van een kunstmatig object en iets wat groeit in de natuur. 

Het Amsterdamse kunstenaarsduo MAX/MEI schittert in het nieuwste zomernummer van See All This, als de jongsten van onze 99 geniale types. In 2016 studeerden ze af aan de Gerrit Rietveld Academie. Hun werk is als een sprookje, van keramiekfiguren, houtsculpturen en gebarsten kleivormen, tot monumentale installaties van ballonnen of textiel. Zie bijvoorbeeld de installatie die ze maakten voor de tentoonstelling art=Artis. Ook is hun werk deze zomer (van 27 juli t/m 28 augustus) te zien in Arti&Amicitiae.

 

MAX/MEI, Now Here, Over There I (2016), 150 x 45 x 45 cm, porselein, aardewerk en schuimglazuur

Win!

Wil jij kans maken op dit unieke werk? Vertel ons dan in een reactie hieronder waarom jij dit werk graag zou willen winnen. Je kunt reageren t/m 1 augustus.

 

Reacties op Win een sculptuur van MAX/MEI!

Vanessa vtH
Toen MAX/MEI in 2016 zijn afgestudeerd ging ik direct een poster van hun kopen. Om precies te zijn de foto die hierboven is afgebeeld (Now Here, Over There I). Sinds deze aankoop ben ik niet alleen iedere dag in mijn woonkamer naar het werk aan het kijken, maar hun ook op social media aan het volgen. Hoe mooi zou het zijn naast de poster ook een sculptuur kunnen toevoegen aan mijn kleine maar groeinde kunstcolletie?!
Merle Anderson
Het stoot me af en tegelijkertijd blijf ik ernaar kijken, net als een opengesneden dier, dat je niet wilt zien maar waar je niet los van komt.
Maaike
Omdat het prachtig is. Het lijkt op een afzetting in een diepzeetrog, een op een dode cactus in de woestijn, doet denken aan stalagmieten in een grot of een reuze zeekomkommer. En zo kan ik nog wel even doorgaan.
laat een reactie achter

Uw beoordeling