BLOG

Deze muze aan jouw muur? – Win een uniek kunstwerk

Door Redactie See All This | december, 2017

Elk seizoen geeft See All This een uniek kunstwerk cadeau. Dit keer kun je kans maken op een kattenportret van Lina Kaplan Vieira, Shirley (2015), editie 1/1, 40 x 50 centimeter. Want de poes is – zoals Midas Dekkers ons in See All This #8 weet te vertellen – de ideale muze: ‘Het kan niet anders of de poes is pas na het scheppen van hemel en aarde, de gewone dieren en de mens geschapen; Het Opperwezen kon nog één keer uitpakken met een meesterstuk.

Dit is Shirley, zes maanden oud op de foto, en inmiddels de meest mondaine poes van het Kattenkabinet in Amsterdam. In 2015 had ze een hoofdrol in de jeugdserie Poesjes van de VPRO. Nu is ze te bewonderen als levend museumstuk van witbond, en misschien wel binnenkort bij jou thuis!

Lina Kaplan Vieira, Shirley (2015), editie 1/1, 40 x 50 cm

Shirley is geportretteerd door Lina Kaplan Vieira (Rio de Janeiro, 1988). Lina is beeldend kunstenaar en woont en werkt in Rio de Janeiro. Ze studeerde aan de Gerrit Rietveld Academie in Amsterdam en de Universidade Federal Fluminense in Rio. Haar werk is tentoongesteld in Nederland, Zwitserland, Duitsland, Brazilië en Griekenland. In Rio maakt ze multimedia-installaties over tijd, feit en fictie, waarbij ze werkt met licht, fotografie, film, illustraties, 3D, electronica, tekst en geluid.

Win!

Wil jij kans maken op dit unieke werk? Vertel ons dan in een reactie hieronder waarom jij deze muze aan jouw muur zou willen hangen. In het volgende nummer maken we de winnaar bekend.

Reacties op Deze muze aan jouw muur? – Win een uniek kunstwerk

Saskia
Omdat we ons de rest van ons leven zullen afvragen waar dit prachtige diertje haar oog op liet vallen
en in alle opzichten een verantwoord wit bontje aan de muur hebben.
Wessel en Louis
Wij zijn 10 en 8 jaar oud en stapelgek op poezen. Laatst hebben we de kattententoonstelling gezien in Boijmans Rotterdam, heel cool! Deze foto vinden we ook heel mooi!
Charlotte
Zwart en grijs. Deze 2 pluizenbollen lopen er bij mij spinnend rond. Een witje, puur als sneeuw. Een muze.
laat een reactie achter

Uw beoordeling