BLOG

Art Rotterdam 2018 | Win kaarten!

Door Redactie See All This | februari, 2018

”The fair to discover young art”, zo promoten ze zichzelf. De kunstbeurs Art Rotterdam laat de nieuwste ontwikkelingen in de beeldende kunst zien tegen de achtergrond van het karakteristieke en industriële interieur van de Van Nelle Fabriek. En See All This mag kaarten weggeven! 

De focus ligt op jonge kunst getoond in een afwisselend concept. In de jaarlijks terugkerende Main Section laten ongeveer 70 (inter)nationale galeries werk zien van nieuwe, maar ook meer gevestigde kunstenaars. De overige secties worden vormgegeven door jonge en/of bekende curatoren.

Art Rotterdam 2017. Foto: Geert Broertjes

Zo is er de nieuwe sectie Commonities waarbij op basis van thematiek en materiaalgebruik verbanden worden gelegd tussen galeries en kunstenaars. Grootschalige werken kun je bekijken in de sectie Open Air.
Bij Intersections zijn performances en installaties te zien met de focus op experiment. En kom je speciaal voor het ontdekken van aanstormend talent dan moet je naar de New Art Section. 

Art Rotterdam 2017. Foto: Geert Broertjes

Als (beginnend) kunstverzamelaar kun je deelnemen aan een gratis rondleiding georganiseerd door de Young Collectors Circle. In de rondleiding ga je met gepassioneerde verzamelaars de beurs op, leer je over het hoe en waarom van verzamelen en krijg je praktische tips mee. Gelijktijdig met Art Rotterdam organiseert Kahmann Gallery een beurs speciaal gericht op fotografie: Haute Photographie. In dit nieuwe concept wordt middels een groepstentoonstelling van 12 internationale galeries werk van meer dan 65 – zowel beroemde als jonge – fotografen getoond.

Peter Baren. We The Blind People? Peace Will Come To Me! Rondgang tijdens Art Rotterdam 2017.

Win kaarten!

See All This mag 2 x 2 kaarten weggeven. Wil jij deze beurs niet missen? Laat hieronder een reactie achter of stuur een mail naar [email protected].
Je kunt nog reageren t/m zondag 3 februari. Maandag sturen we de winnaars een bericht.


Art Rotterdam
8 t/m 11 februari
Van Nelle Fabriek

Reacties op Art Rotterdam 2018 | Win kaarten!

René Schilders
Zoals ieder jaar ben ik natuurlijk weer van de partij.... Ik zou graag de 2 krt winnen omdat een vrienden uit Porto komen en ik hun onze geweldige Art Week wil laten ervaren!!
Ghizlan
Art Rotterdam bezoeken lijkt me een leuk dagje weg. Ik zou graag de kaarten willen winnen!
Manon
Klinkt goed, Ik wil wel!
laat een reactie achter

Uw beoordeling