BLOG

Maak kans op een echte Viviane Sassen

Door Redactie See All This | september, 2017

See All This geeft aan abonnees elk seizoen een origineel en uniek kunstwerk weg. Dit keer is dat een werk van Viviane Sassen: Lale uit 2002 (print op art paper, editie 22/25). 

Sassen (1972) is fotograaf en behoort tot de interessantste kunstenaars van haar generatie. Ze maakte naam met lovend ontvangen series als Flamboya, Parasomnia, Pikin Slee, en exposeerde in binnen- en buitenland: New York, Londen, Venetië, Amsterdam. Ze is ook een gevierd modefotograaf. In 2007 won ze de Prix de Rome. Haar werk is opgenomen in tal van (museum)collecties en wordt geprezen om zijn eigen stijl, kleur en persoonlijkheid.

Maak kans op een echte Viviane Sassen

Wil je kans maken op dit unieke werk? Laat ons dan in een reactie hieronder weten waarom jij deze foto van Viviane Sassen graag cadeau zou krijgen. Doe dat vóór 1 november 2017. De uitslag maken we kort daarop via onze blog bekend.

Viviane Sassen, Lale (2002). Print op art paper, editie 22/25

Lees hier alvast een voorproefje van het interview met Viviane Sassen in See All This #7.

Reacties op Maak kans op een echte Viviane Sassen

Martha Bakker
Kijkend naar de foto, denk ik aan mijn dochter, geboren in Afrika, geadopteerd. Jong nog, 9 jaar, met een heel leven voor zich, maar ook al zoveel achter zich. Verlies en verlangen, samengebald. Zal het haar lukken haar schaduw te omarmen? Want o, wat kan de schaduw mooi zijn.
sandra
Het lijkt me een heerlijk vooruitzicht de donkere dagen in te gaan met een dagelijkse blik op deze beeldschone foto.
Pépé de Jong
VIVIANE,
HIER WORD IK STIL VAN EN WIL IK NOG EEN POOS NAAR KIJKEN, IEDERE DAG EEN NIEUW VERHAAL AAN DE MUUR. GEEN WOORDE NODIG.
laat een reactie achter

Uw beoordeling