BLOG

Maak kans op een echte Viviane Sassen

Door Redactie See All This | september, 2017

See All This geeft aan abonnees elk seizoen een origineel en uniek kunstwerk weg. Dit keer is dat een werk van Viviane Sassen: Lale uit 2002 (print op art paper, editie 22/25). 

Sassen (1972) is fotograaf en behoort tot de interessantste kunstenaars van haar generatie. Ze maakte naam met lovend ontvangen series als Flamboya, Parasomnia, Pikin Slee, en exposeerde in binnen- en buitenland: New York, Londen, Venetië, Amsterdam. Ze is ook een gevierd modefotograaf. In 2007 won ze de Prix de Rome. Haar werk is opgenomen in tal van (museum)collecties en wordt geprezen om zijn eigen stijl, kleur en persoonlijkheid.

Maak kans op een echte Viviane Sassen

Wil je kans maken op dit unieke werk? Laat ons dan in een reactie hieronder weten waarom jij deze foto van Viviane Sassen graag cadeau zou krijgen. Dat kan tot 1 november 2017. De uitslag maken we kort daarop via onze blog bekend.

Viviane Sassen, Lale (2002). Print op art paper, editie 22/25

Lees hier alvast een voorproefje van het interview met Viviane Sassen in See All This #7.

Reacties op Maak kans op een echte Viviane Sassen

Francis Knoop
Fascinerend, indringend en veelzeggend!
Teveel-zeggend om in korte tekst te vatten.
Het voldoet aan een van mijn stellingen:
“Contrasten bevestigen het leven”!
Ellen Dosse
Sprakeloos!
Anna Kruyswijk
Ik geloof dat ik dan op een dag erachter kom waar Lale aan denkt. Vaak ben ik maar heel even alleen met het werk van Viviane Sassen. Dan ben ik in een museum, en bewonder ik wat zij teweeg brengt met haar camera. Ik geniet van het spel van schaduw en kleur dat zij is begonnen. Dat spel wil ik graag afmaken met deze foto.
laat een reactie achter

Uw beoordeling