BLOG

Win een collage van Ruth van Beek!

Door Redactie See All This | juni, 2019

Speciaal voor de Veldgids in het zomernummer van See All This maakte kunstenaar Ruth van Beek negen unieke collages met elementen uit het Nederlandse landschap. Ze zijn allemaal te koop, op één na, want die kun je winnen!

Om het universum te onthullen dat verborgen ligt achter oude tijdschriften, maakt kunstenaar Ruth van Beek (1977) er collages van. Het resultaat zet de verbeelding aan het werk. Haar collages waren te zien in Centerfold Magazine, Foam Magazine, IMA Magazine, The British Journal Of Photography, The Aperture Photobook Review, Financial Times, Elephant Magazine en The New York Times. Eerder werkte ze met modemerken als Marni en Jacquemus, en speciaal voor See All This maakte ze een serie over het Nederlandse landschap.

Een van de werken uit die serie kun jij winnen:

Collage, 10,5 x 14 cm

Win!

Wil je kans maken op dit unieke werk? Laat ons in een reactie hieronder weten waarom je dit werk graag zou winnen!

*Deze winactie is voor Vrienden van See All This. Klik hier om ook Vriend te worden.


De andere collages zijn te koop bij The Ravestijn Gallery.

 

 

 

 

Reacties op Win een collage van Ruth van Beek!

F.L.J. Franck
Collage's maken is opnieuw schikken.Elementen die van nature al samengebracht zijn, opnieuw geschikt.Door een hand die wind,zee, duinen samen in dit werk brengt.
steven f wood
"A beginning is a very delicate time",Zo begint DUNE de verfilming van de bizarre sciencefiction roman met het zelfde titel, door David Lynch. En zoals het liedje gaat "the first cut is the deepest".Al staan ideen vaak aan de wieg van het proces, dicteert de realiteit het resultaat. En die is Mooi man.
EDITH BONS google
Zeilen geeft me altijd een gevoel van vrijheid. Ruth van Beek heeft in deze collage die essentie verbeeld. Sowieso is zij heel sterk in de collagetechniek. Altijd raak!
laat een reactie achter

Uw beoordeling