BLOG

Win een collage van Ruth van Beek!

Door Redactie See All This | juni, 2019

Speciaal voor de Veldgids in het zomernummer van See All This maakte kunstenaar Ruth van Beek negen unieke collages met elementen uit het Nederlandse landschap. Ze zijn allemaal te koop, op één na, want die kun je winnen!

Om het universum te onthullen dat verborgen ligt achter oude tijdschriften, maakt kunstenaar Ruth van Beek (1977) er collages van. Het resultaat zet de verbeelding aan het werk. Haar collages waren te zien in Centerfold Magazine, Foam Magazine, IMA Magazine, The British Journal Of Photography, The Aperture Photobook Review, Financial Times, Elephant Magazine en The New York Times. Eerder werkte ze met modemerken als Marni en Jacquemus, en speciaal voor See All This maakte ze een serie over het Nederlandse landschap.

Een van de werken uit die serie kun jij winnen:

Collage, 10,5 x 14 cm

Win!

Wil je kans maken op dit unieke werk? Laat ons in een reactie hieronder weten waarom je dit werk graag zou winnen!

*Deze winactie is voor Vrienden van See All This. Klik hier om ook Vriend te worden.


De andere collages zijn te koop bij The Ravestijn Gallery.

 

 

 

 

Reacties op Win een collage van Ruth van Beek!

jos van oord
Collage van Ruth brengt mij thuis, bij zee en duin. Het landschap van mijn jeugd.Het maakt me stil. En laat me mijmeren over het leven, eb en vloed, loslaten en ontvangen. En de wind langs mijn gezicht. Een met alles. Zijn!
Thomas
Blijven denken aan de natuur, de zee, het heerlijke water, prachtig blauw en grijs. Wat wil een mens nog meer?
elize lutz
Haar werk boeit me omdat ik schrik en herken bij het zien van haar werk. Beeld, gedachten,beweging zijn samen gebracht tot vorm.De eenvoud zorgt voor ontroering.
laat een reactie achter

Uw beoordeling