BLOG

Win een Shakespeare Montblanc-pen!

Door Redactie See All This | september, 2018

Elk seizoen geeft See All This een kunstwerk cadeau. Ter ere van het literaire najaarsnummer geven we een unieke Montblanc-pen weg! Deze Montblanc W. Shakespeare-pen is gemaakt met echt goud en heeft een gelimiteerde, genummerde oplage. Lees hier meer over de pen, en hoe je hem kunt winnen!

Sinds 1992 brengt Montblanc elk jaar een Writers Edition uit. Zo eert Montblanc de grootste literaire iconen uit de geschiedenis. Elke Writers Edition verschijnt in strikt gelimiteerde oplage, in het geval van de William Shakespeare-pen 8.700 exemplaren. Elk exemplaar heeft een uniek nummer dat is gegraveerd in de pen.

Montblanc W. Shakespeare

De kleuren van de pen, zwart en wit, zijn geïnspireerd door de verschillende genres van het theater: wit staat voor komedie, zwart voor tragedie. De pen is uitgevoerd met 18k goud.

Ben (of word!) jij Vriend en wil je kans maken op deze onovertroffen Montblanc (ter waarde van €710)? Laat ons dan, in een reactie hieronder, de allereerste zin weten van je lievelingsboek.

Je kunt reageren t/m 1 november. De uitreiking vindt plaats tijdens de lancering van het winternummer op 7 december!

Reacties op Win een Shakespeare Montblanc-pen!

Sharon Revales
"Wie ogen heeft om te zien en oren om te horen, kan zichzelf ervan overtuigen dat stervelingen geen geheim kunnen verbergen. Wie met zijn lippen zwijgt, babbelt met zijn vingertoppen; uit al zijn poriën dringt het verraad naar buiten."

De Stille Patiënt van Alex Michaelides
annelies de bruin
"Een oude man staat op het achterdek van een boot."
Eerste zin uit: Het kleine meisje van meneer Linh." auteur: Philippe Claudel
Leslie Maylath
Choose always the way that seems best, however rough it may be. Custom will soon render it easy and agreeable.

'The Art Of The Idea' by John Hunt
laat een reactie achter

Uw beoordeling