BLOG

Win een Shakespeare Montblanc-pen!

Door Redactie See All This | september, 2018

Elk seizoen geeft See All This een kunstwerk cadeau. Ter ere van het literaire najaarsnummer geven we een unieke Montblanc-pen weg! Deze Montblanc W. Shakespeare-pen is gemaakt met echt goud en heeft een gelimiteerde, genummerde oplage. Lees hier meer over de pen, en hoe je hem kunt winnen!

Sinds 1992 brengt Montblanc elk jaar een Writers Edition uit. Zo eert Montblanc de grootste literaire iconen uit de geschiedenis. Elke Writers Edition verschijnt in strikt gelimiteerde oplage, in het geval van de William Shakespeare-pen 8.700 exemplaren. Elk exemplaar heeft een uniek nummer dat is gegraveerd in de pen.

Montblanc W. Shakespeare

De kleuren van de pen, zwart en wit, zijn geïnspireerd door de verschillende genres van het theater: wit staat voor komedie, zwart voor tragedie. De pen is uitgevoerd met 18k goud.

Ben (of word!) jij Vriend en wil je kans maken op deze onovertroffen Montblanc (ter waarde van €710)? Laat ons dan, in een reactie hieronder, de allereerste zin weten van je lievelingsboek.

Je kunt reageren t/m 1 november. De uitreiking vindt plaats tijdens de lancering van het winternummer op 7 december!

Reacties op Win een Shakespeare Montblanc-pen!

elize lutz
Ergens onderweg ben ik veranderd in een vrouw die schreeuwt en omdat ik geen vrouw wil zijn die schreeuwt, met kinderen die met strakke, alerte snoetjes door het huis lopen, trek ik tegenwoordig na het eten mijn hardloopschoenen aan voor een avondwandeling door de schemerdonkere straten en laat ik uitkleden, badderen,voorlezen,zingen en instoppen van de jongens over aan mijn echtgenoot, een man die niet schreeuwt.
Marijke Buwalda
Een oude man staat op het achterdek van een boot.

Uit: Het kleine meisje van meneer Linh
Door Philippe Claudel
Karlijn
“But, you may say, we asked you to speak about women and fiction—what has that got to do with a room of one’s own?”
- A Room of One's Own van Virginia Woolf

We hebben nog 10 jaar de tijd om het 2018 ideaal van Virginia Woolf te halen.

In de wereld van vandaag, het #metoo tijdperk, waarin vrouwen zichzelf nog steeds moeten bewijzen is het nog steeds niet mogelijk om een 'genie' te zijn zoals Virginia Woolf zo graag gezien zou hebben.
laat een reactie achter

Uw beoordeling