BLOG

Win een Shakespeare Montblanc-pen!

Door Redactie See All This | september, 2018

Elk seizoen geeft See All This een kunstwerk cadeau. Ter ere van het literaire najaarsnummer geven we een unieke Montblanc-pen weg! Deze Montblanc W. Shakespeare-pen is gemaakt met echt goud en heeft een gelimiteerde, genummerde oplage. Lees hier meer over de pen, en hoe je hem kunt winnen!

Sinds 1992 brengt Montblanc elk jaar een Writers Edition uit. Zo eert Montblanc de grootste literaire iconen uit de geschiedenis. Elke Writers Edition verschijnt in strikt gelimiteerde oplage, in het geval van de William Shakespeare-pen 8.700 exemplaren. Elk exemplaar heeft een uniek nummer dat is gegraveerd in de pen.

Montblanc W. Shakespeare

De kleuren van de pen, zwart en wit, zijn geïnspireerd door de verschillende genres van het theater: wit staat voor komedie, zwart voor tragedie. De pen is uitgevoerd met 18k goud.

Ben (of word!) jij Vriend en wil je kans maken op deze onovertroffen Montblanc (ter waarde van €710)? Laat ons dan, in een reactie hieronder, de allereerste zin weten van je lievelingsboek.

Je kunt reageren t/m 1 november. De uitreiking vindt plaats tijdens de lancering van het winternummer op 7 december!

Reacties op Win een Shakespeare Montblanc-pen!

Egbert Willering
Is het schilderijtje wit met die twee vrouwen, daar in de verte?

Uit: Waar was je nou.
Van K. Schippers
Annie van Til
Een gebrul van verdriet en van woede steeg op boven de stad en weerklonk onderbroken, de grote leugen uitschreeuwend.

ORIANA FALLACI - Een man
Paulien
TAAIRARAUQITNA
rednairoK daarnoK leraK

Dit opschrift bevond zich op de glazen deur van een winkeltje, maar het zag er natuurlijk alleen maar zo uit als je vanuit de schemerachtige ruimte door de ruit naar de straat keek.

Michael Ende - Het oneindige verhaal
laat een reactie achter

Uw beoordeling