ARTIS-Zoomeravonden

ARTIS | 01/06/2019 - 31/08/2019

KOOP TICKETS

In juni, juli en augustus is ARTIS weer iedere zaterdag open tot de zon ondergaat. Er zijn activiteiten voor kinderen, optredens van aanstormende muziektalenten en bekende artiesten en in het Planetarium zijn speciale voorstellingen te zien.

Picknick in het gras, haal een curry bij de Hazelaar of bestel pizza bij de buitenkeuken. Ontdek hoe planten jou en de wereld om je heen gezond houden, of ga zelf aan de slag met groen tijdens de workshops. Sluit de avond af met een rondleiding door een schemerend park. Op naar ARTIS!

Programma:

15 juni

Buttons maken, de ARTIS-hovenier vertelt over de verzorging van bomen, eetbare tuin maken, macramé plantenhanger knopen en optreden van Jan Terlouw Jr.

22 juni

Poppenkast, de Micropia-bioloog vertelt over munt, mest en microben, kunst met bladeren, eetbare tuin maken en optreden van Darlyn.

29 juni

ARTIS-Ateliers, planten en bloemen tekenen, de ARTIS-hovenier vertelt over de theetuin, bokashi maken, macramé plantenhanger knopen en optreden van De Jeugd Van Tegenwoordig.

6 juli

ARTIS-Ateliers, planten en bloemen tekenen, de ARTIS-dierverzorger vertelt over planten als verrijking, eetbare tuin, bokashi maken en optreden van Van Common.

13 juli

Kinderyoga, de ARTIS-hovenier vertelt over de bomen in ARTIS, kunst met bladeren, macramé plantenhanger knopen en optreden van Tim Dawn.

20 juli

Kinderyoga, de ARTIS-astronoom vertelt over planten op de maan, eetbare tuin maken, kunst met bladeren en optreden van Dry Riverbed Trio. Speciale programmering in het Planetarium: 50 jaar Maanlanding

27 juli

Pride rondleiding, poppenkast, de ARTIS-hovenier vertelt over planten als medicijn, bokashi maken, kunst met bladeren en optreden van Benjamin Herman Trio met Ernst Glerum en Sun Mi Hong.

3 augustus

Pride rondleiding, kinderyoga, de ARTIS-bioloog vertelt over bloemetjes en bijtjes, macramé plantenhanger knopen, bokashi maken en optreden van Ohslo.

10 augustus

Poppenkast, de Micropia-microbioloog vertelt over munt, mest en microben, macramé plantenhanger knopen, eetbare tuin maken en optreden van Sofie Winterson.

17 augustus

Poppenkast, de ARTIS hovenier vertelt over eetbare planten, eetbare tuin maken, kunst met bladeren en optreden van Stephanie Struijk.

24 augustus

Kinderyoga, de ARTIS-vrijwilliger vertelt over vleermuisspotten in de stad, bokashi maken, kunst met bladeren en optreden van Jeangu Macrooy. Nacht van de Vleermuis: kom zelf vleermuizen spotten met een batdetector.

31 augustus

Poppenkast, de ARTIS-astronoom vertelt over wat we dit seizoen eten, macramé plantenhanger knopen, bokashi maken en optreden van Rabasa.

WANNEER 01/06/2019 - 31/08/2019
WAAR | Bekijk op Google Maps Plantage Kerklaan 38-40
1018 CZ Amsterdam
020 5233 670
artis.nlnlOPENINGSTIJDEN

ma-zo (1 maart t/m 31 oktober) : 09.00-18.00

ma - zo (1 november t/m 28 februari) : 09.00 - 17.00

exhibition 1 image exhibition 2 image

Bezoekers over ARTIS-Zoomeravonden

laat een recensie achter

Uw beoordeling