Voorjaarsexpositie hedendaags realisme

Galerie Honingen | 19/05/2016 - 26/06/2016

De onvoorwaardelijke passie voor het realisme is sinds 1997 de basis voor Galerie Honingen. Tijdens de voorjaarsexpositie toont de galerie nieuwe werken van haar kunstenaars met o.a. stillevens, landschappen, magisch realisme als ook bronzen sculpturen.

Vakmanschap en techniek staan voorop in de beoordeling van een kunstenaar voor de galeriehouders, maar naast het feit dat het visueel aantrekkelijk moet zijn, is er ook iets extra’s nodig. Heeft een kunstwerk zeggingskracht, doet het iets met je, roept het een gevoel of emotie op ? Dat laatste aspect is ongrijpbaar en vaak heel persoonlijk. Er bestaan geen regels voor, hierbij wordt uitsluitend het gevoel gevolgd. Een mooi kunstwerk verrijkt je leven, is tastbaar, is waardevol, en betekent tijdloos genieten. Galerie Honingen nodigt u dan ook van harte uit om de Voorjaarsexpositie te komen bekijken.

Kunstenaars: Ekaterina Yastrebova, Eliot Allsop, Frans van Straaten, Grégory Asselbergh, Hermien Buytendijk, Jantina Peperkamp, Lion Arie Feijen, Leon Veerman, Maarten Boffé, Michael Parkes, Michiel Schrijver, Natascha van den Berg, Paul Wieggers, Peter Boekholt, Ruud Verkerk, Suzan Schuttelaar, Suzan Visser, Ton Dubbeldam, Willi Kissmer.

WANNEER 19/05/2016 - 26/06/2016
WAAR | Bekijk op Google Maps Lange Tiendeweg 40
2801 KJ Gouda
Karen Boekholt: +31 (0)6 14 48 62 74
honingen.comOPENINGSTIJDEN

Do - Za : 11.00 - 17.00

exhibition 1 image exhibition 2 image

Bezoekers over Voorjaarsexpositie hedendaags realisme

laat een recensie achter

Uw beoordeling