It’s OK – een manifestatie van samenkomsten

Oude Kerk | 26/05/2023 - 24/09/2023

KOOP TICKETS

De Oude Kerk werd vroeger ook wel de ‘huiskamer van Amsterdam’ genoemd. Op initiatief van kunstenaar Jeanne van Heeswijk komen dit voorjaar en deze zomer meer dan honderd lokale en internationale bewoners, makers en denkers in de Oude Kerk bijeen. Met elkaar en bezoekers gaan zij tijdens verschillende bijeenkomsten in gesprek over actuele sociaal-maatschappelijke vraagstukken.

De wereld waarin we leven wordt getekend door globale en lokale crises. Daaruit vloeien onzekerheden voort die ons dagelijks bestaan beïnvloeden. Meer en meer voelen mensen zich buitengesloten van de manieren waarop hun dagelijkse omgeving wordt gevormd, bestuurd en gefinancierd, evenals van de zogenaamde ‘succesvolle’ toekomsten die op hen worden geprojecteerd. It’s OK vindt plaats in de Oude Kerk, op De Wallen, een gebied dat in haar huidige realiteit constant wordt betwist. Buren, bezoekers, toeristen, ondernemers, beleidsmakers, en belanghebbenden hebben vaak tegenovergestelde wensen, dromen en behoeftes. Wat betekent het om gemeenschappelijk te zijn of worden, met frictie en tegenstrijdigheden?
Lees hier meer>

Omslagbeeld & beeld rechts: Viola Renate, kapel voor de tentoonstelling It’s OK… Uncommoning Uncertainties, foto: Koosje Koolbergen

WANNEER 26/05/2023 - 24/09/2023
WAAR | Bekijk op Google Maps Oudekerksplein 23
1012 GX Amsterdam
020-6258284
oudekerk.nlOPENINGSTIJDEN

ma - za : 10.00 - 18.00

zo : 13.00 - 17.30

exhibition 1 image

Bezoekers over It’s OK – een manifestatie van samenkomsten

laat een recensie achter

Uw beoordeling