GlassFever – Middagje DordtYart

GlassFever | 21/07/2016 - 15/09/2016

Tijdens GlassFever staat hedendaagse kunst met glas centraal. Bij DordtYart ligt de nadruk op sculptuur- en installatiekunst met techniek, wetenschap en architectuur als uitgangspunten. De voormalige scheepswerf is niet alleen een tentoonstellingsruimte, maar fungeert ook als laboratorium waar kunstenaars (dit seizoen Peter Vink, Conny Groenewegen, Studio Drift en Koen Vanmechelen) zichtbaar voor het publiek onderzoek doen en nieuw werk maken.

Wil je dit van dichtbij meemaken? Meld je aan voor het middagje DordtYart. Je wordt ontvangen met een kopje koffie of thee en krijgt daarna een rondleiding langs de hoogtepunten in de hal; waar komt al dat glas vandaan, wie is Adriano Berengo, en wat gebeurt er wanneer kunstenaars uitgedaagd worden voor het eerst met glas te werken? Daarna kun je uiteraard op eigen gelegenheid rondkijken en de achtergrondfilms van GlassFever bekijken.

Op vertoon van het laatste nummer van See All This krijg je een gratis rondleiding langs de hoogtepunten van GlassFever in DordtYart en een kopje koffie/thee bij aankomst. Je betaalt dan alleen de entreekosten (10 euro, of 20 euro voor een GlassFever-passe-partout).

Beschikbare data middagje DordtYart:

Donderdag 21 juli, vrijdag 29 juli, za 6 augustus, donderdag 18 augustus, donderdag 1 september, donderdag 15 september.
Reserveren kan via: [email protected], o.v.v. DordtYart See All This, en de datum van je keuze.

WANNEER 21/07/2016 - 15/09/2016
WAAR GlassFever is te zien op vier locaties: Dordrechts Museum, DordtYart, Huis van Gijn en het Dordts Patriciërshuis.
exhibition 1 image exhibition 2 image

Bezoekers over GlassFever – Middagje DordtYart

laat een recensie achter

Uw beoordeling