Art The Hague 2016

Art The Hague | 05/10/2016 - 09/10/2016

Van 5 tot en met 9 oktober 2016 vindt in de Fokker Terminal in Den Haag de vierde editie van Art The Hague plaats. Met onder andere presentaties van maar liefst 45 galeries, de tentoonstelling Dirty Daisies met het werk van 16 jonge kunstenaars en ATH Special Editions: een verkoopexpositie van kunst in oplage, gecureerd door galeriehouder Rento Brattinga. In het nieuw geopende Capriole Café, gelegen aan de haven achter de beurshal, zal in samenwerking met galerie Pennings een foto-expositie te zien zijn. En op de eerste verdieping van de Fokker Terminal toont Grafiekplatform VOG de stand van zaken van de actuele grafische kunst in de vorm van een ‘Gesamtkunstwerk’ van 150 blauwe werken.

Evenals voorgaande jaren staan tijdens de beurs rondleidingen en lezingen op het programma, onder andere van Sybrand van Haersma Buma (Piket-lezing) en Peter van Beveren (Venduehuis der Notarissen & Van Stockum’s Veilingen). Beeldend kunstenaar en winnaar van de Wilhelminaring 2015, Auke de Vries, is deze editie het nationale icoon aan wie Art The Hague speciale aandacht besteedt. Niet alleen komt in de Fokker Terminal een grote sculptuur van Auke de Vries te hangen, ook organiseert galerie Nouvelles Images een solo-presentatie van zijn werk en brengt Art The Hague een speciale fietsroute uit langs al zijn werken in de Haagse openbare ruimte.

Met See All This naar Art The Hague

Wil je een bezoek brengen aan Art The Hague? See All This heeft gratis kaarten voor je. Klik hier om een gratis toegangskaart voor twee personen te downloaden.

WANNEER 05/10/2016 - 09/10/2016
WAAR Fokker Terminal
Binckhorstlaan 249
2516 BB Den Haag
exhibition 1 image exhibition 2 image

Bezoekers over Art The Hague 2016

laat een recensie achter

Uw beoordeling