Tag: tuin

EVENT | Wildplukken in De Proeftuin van See All This

14 maart 2024

WILDPLUKKEN IN DE PROEFTUIN

Zondag 9 juni 2024
10.30 – 13.00 uur
locatie: nabij Haarlem
prijs: €65

 

Koop hier je tickets >

 

over dit event

Wildplukken kan iedereen! Leoniek Bontje, wildplukker en kruidkundige, houdt zich bezig met eetbare en geneeskrachtige planten. Ze is ook de auteur van de populaire boeken Wildplukken en Plant als medicijn.

Op 9 juni komt Leoniek op bezoek in De Proeftuin van See All This nabij Haarlem en leert ze je in korte tijd waar te beginnen. In een wandeling vertelt ze over de helende (en smakelijke) eigenschappen van diverse planten en kruiden zodat je er zelf mee aan de slag kan.

We nemen je mee op een tuinronde en zoeken de kruiden en planten die goed voor je zijn. We proeven de planten en verzamelen thee. Plantenkenner Anke Riesenkamp van See All This vertelt je over de veerkracht van de natuur aan de hand van de verwilderingsprocessen die ze ziet in De Proeftuin.

 

Leoniek Bontje


In de tuin met Piet Oudolf

18 maart 2018

Internationaal gerenommeerde landschapsontwerper Piet Oudolf maakt tuinontwerpen over de hele wereld: van de High Line in New York tot het Dream Park in Enköping, Zweden, en in eigen land onder andere de tuin van Museum Voorlinden.

Speciaal voor See All This-lezers geeft Piet Oudolf deze lente weer een exclusieve rondleiding door zijn privétuin en studio in Hummelo, Gelderland. Een unieke gelegenheid om de kunstenaar te ontmoeten. Oudolf zal onder meer vertellen over het ontstaan van de tuin, en over de competitie en vriendschappen binnen het plantenrijk: ‘Ik heb geleerd welke planten het goed met elkaar kunnen vinden.’

Voor meer info en tickets, zie hier.

Update

Tickets zijn uitverkocht voor dit event. Wel kun je jezelf opgeven voor de wachtlijst (door te klikken op tickets, op deze link). Daar komen plaatsen vrij als er afzeggingen zijn.