Tag: robin de puy

EVENT | Unseen met Robin de Puy

26 augustus 2019

See All This heeft niemand minder dan fotograaf Robin de Puy gevraagd om een selectie te maken van haar favoriete vrouwelijke fotografen op Unseen Amsterdam, de toonaangevende beurs voor hedendaagse fotografie op het Westergasterrein in Amsterdam. Op 20 september kun je de Q&A met Robin de Puy en tour langs haar highlights van de beurs Unseen bijwonen.

Programma
16.00 uur: ontvangst in het Leidinghuis op het Westergasterrein, Amsterdam
16.15 – 17.00 uur: Q&A met Robin de Puy
17.00 – 18.00 uur: route langs de favorieten van Robin de Puy op fotografiebeurs Unseen

Info & Tickets
Klik hier voor tickets.

Over Robin de Puy
Robin de Puy, geboren in 1986 in Oude Tonghe, studeerde in 2009 af aan de Fotoacademie in Rotterdam. Datzelfde jaar won ze de Photo Academy Award. In 2013 ontving zij de Nederlandse Photographic Portrait Prize voor een foto die zij maakte van collega fotograaf An-Sofie Kesteleyn. In 2015 maakte ze, op een Harley Davidson-motor, een roadtrip door de Verenigde Staten. Haar reisfoto’s werden getoond op de tentoonsteling If this is true in het Nederlands Fotomuseum in Den Haag.

Pretty Brilliant
De Q&A is onderdeel van Pretty Brilliant, een initiatief waarmee See All This blijvend aandacht wil vragen voor meer vrouwen in de kunst. Eerdere bijeenkomsten en publieke debatten vonden plaats op PAN (2018) en Art Rotterdam (2019), waarvoor de Italiaane kunstverzamelaar Valeria Napoleone uit Londen kwam. Zie hier het interview met Napoleone in NRC Handelsblad: “De kunstwereld is nog altijd een jongensclub.

© Robin de Puy, Robin en Randy, 2017