Tag: Piet Oudolf

EVENT | Grand Opening – Paradise Found met Piet Oudolf

16 mei 2023

GRAND OPENING

See All This opent haar deuren in Amsterdam, met als eerste tentoonstelling: Paradise Found met Piet Oudolf. Voor de exclusieve GRAND OPENING op 2 juni zijn er een aantal tickets beschikbaar voor vrienden van See All This. Koop je ticket hier!

 

OVER PARADISE FOUND

TENTOONSTELLING

HET IS DE ZOMER van Piet Oudolf. Wereldwijd geliefd om zijn verwilderde tuinen, zoals de High Line in New York, zorgde Oudolf voor een revolutie in onze relatie met het buitenleven. Zijn 100.000 vierkante meter tuinen over de hele wereld openden onze ogen voor de kracht van de meerjarige planten, voor een tuin die elk seizoen zijn schoonheid behoudt. In de tentoonstelling Paradise Found en het zomernummer van See All This (#30) dat gelijktijdig verschijnt, vragen we ons af wat het betekent om in de natuur te zijn: wat het voor ons doet en hoe we in haar ritme kunnen komen.

Deelnemende kunstenaars: Simon Heijdens, Naoko Benom-Miura, Zora Ottink, Sophie Steengracht.

 

KWEKERIJ

De eerste twee weken (vanaf de opening tot 18 juni) verandert de galerieruimte in een tijdelijke kwekerij waarin je een speciale selectie van (losse) planten kunt kopen uit de Piet Oudolf Collection.

 

NIEUWE PIET OUDOLF-TUIN

Aan de Groenburgwal, om de hoek van de hoofdingang, vind je Piet Oudolfs nieuwste tuin, de Amsterdam Low Line, die hij speciaal voor See All This ontwierp.

 

VRIJDAG 2 JUNI

PROGRAMMA:

17.00 uur: Inloop

17.30 uur: Officiële opening door Nicole Ex met Piet Oudolf + lancering See All This #30

18.00 uur: Tentoonstelling Paradise Found geopend aansluitend feestelijke borrel

 

PRIJS: €20 (inclusief drankjes)

 

TICKETS >

 

 


EVENT | Masterclass maak je eigen Piet Oudolf-tuin

16 mei 2023

Maak je eigen Piet Oudolf-tuin! Op aanraden van Piet Oudolf, heeft See All This Linda van de Lavoir uitgenodigd om een masterclass te geven over tuinieren. In deze masterclass vertelt ze over hoe je je eigen tuin kunt maken in de stijl van Piet Oudolf en beantwoordt ze je vragen over jouw tuin.

lees verder >


In de tuin met Piet Oudolf

18 maart 2018

Internationaal gerenommeerde landschapsontwerper Piet Oudolf maakt tuinontwerpen over de hele wereld: van de High Line in New York tot het Dream Park in Enköping, Zweden, en in eigen land onder andere de tuin van Museum Voorlinden.

Speciaal voor See All This-lezers geeft Piet Oudolf deze lente weer een exclusieve rondleiding door zijn privétuin en studio in Hummelo, Gelderland. Een unieke gelegenheid om de kunstenaar te ontmoeten. Oudolf zal onder meer vertellen over het ontstaan van de tuin, en over de competitie en vriendschappen binnen het plantenrijk: ‘Ik heb geleerd welke planten het goed met elkaar kunnen vinden.’

Voor meer info en tickets, zie hier.

Update

Tickets zijn uitverkocht voor dit event. Wel kun je jezelf opgeven voor de wachtlijst (door te klikken op tickets, op deze link). Daar komen plaatsen vrij als er afzeggingen zijn.