Tag: joost swarte

See All This Space!

03 november 2018

See All This bestaat drie jaar!

Vier dit met ons tijdens See All This Space: open dagen met een
pop-up gallery en de lancering van het twaalfde nummer.
Toegang: gratis voor Vrienden (abonnees). Adres: Baan 25, Haarlem.

Tickets:

  • Vrienden (abonnees): zet jezelf op de gastenlijst door een ticket te bestellen met de kortingscode die je per mail hebt ontvangen. Als Vriend mag je gratis iemand meenemen (diegene hoef je niet aan te melden).
  • Nog geen Vriend? Word hier Vriend en ontvang de code (voor gratis toegang) per mail.
  • Voor niet-Vrienden: selecteer een dag en koop een los ticket voor 10 euro.

Meld je hier aan!


Programma:

 

Zaterdag 8 december, 15.00 – 19.00 uur: 
Laat je (familie)portret schieten door fotograaf Robin de Puy, die eerder Marina Abramovic voor haar lens kreeg en tentoonstellingen had in het Bonnefantenmuseum en het Fotomuseum Den Haag. Je krijgt een gesigneerde print thuisgestuurd. Het aantal plekken is zeer beperkt, dus van tevoren reserveren is noodzakelijk. Meer weten over reservering en kosten? Stuur ons een e-mail.

Wil je weten wat er voor jou in de sterren geschreven staat? Laat je dat vertellen door de ervaren handlezer dr. Esther Captain. Een sessie van 15 minuten kost €25. Dan weet je ook zeker wat er komen gaat! (Reserveren kan alvast door een e-mail te sturen.)


Zondag 9 december, 15.00 – 19.00 uur:
Kom de bijna echte schetsboeken van Vincent van Gogh bewonderen. Een unieke facsimile-uitgave van meerdere schetsboeken in een ladekast door Uitgeverij Komma in samenwerking met het Van Gogh Museum. Uitgever Steven Hond vertelt je er alles over.

Het 150 jaar oude wijnhuis Okhuysen heeft een speciale kerstselectie samengesteld die je kunt proeven tussen 16.00 en 18.00 uur. Vinoloog en magister vini Job Joosse leert je over de geur en balans van de verschillende wijnen.


Doorlopend te zien: sneeuwtekeningen van striptekenaar Joost Swarte op de gevel, het mooiste design van Thomas Eyck en Anno Design, en de pop-up expo (op de locatie zelf) met werk van onder anderen Sarah van Sonsbeeck, Jorge Mañes RubioLaurence Aëgerter en Michaël de Kok. Ook is de shop, waar je unieke kerstcadeaus kunt vinden, alle dagen open.

In samenwerking met o.a: Thomas Eyck collection, Annet Gelink Gallery, Anno Design, Libeco, Klavertje Vijf, Scratch, Hiscox, Wijnkoperij Okhuysen, Food Jazz & DJ’s, Uitgeverij Komma en Klerkx.