Tag: event

Ontmoet Koen Vanmechelen en bezoek LABIOMISTA

25 juni 2019

Ontmoet Vlaamse kunstenaar Koen Vanmechelen in zijn tuin van orde en chaos: LABIOMISTA, een evoluerend kunstwerk over de mix van het leven. Vanmechelen ontvangt – voor deze ene keer – lezers See All This in zijn studio en werkplaats. 

lees verder >


Biënnale Venetië

11 maart 2019

Ga mee op de vierdaagse reis naar de Biënnale van Venetië, een van de grootste kunstmanifestaties ter wereld! Onder leiding van Manuela Klerkx, die zestien jaar lang in Italië woonde en er een galerie runde, bezoek je niet alleen de betoverende stad en de biënnale, maar ook Luc Tuymans in Palazzo Grassi en het door Tadao Ando gerestaureerde Punta della Dogana. Een bijzondere reis voor kunstliefhebbers, inclusief vliegreis, 4-sterrenhotel, watertaxi’s en bellini’s.

Én: je krijgt er een abonnement op See All This bij cadeau! Voor jezelf of voor een ander. Laat het ons dus weten als je via ons een boeking maakt.

Datum:
25 t/m 28 juni 2019
of 8 t/m 11 oktober 2019

Prijs en boeken via:
Style in travel

 


Exclusieve preview – Richard Long in De Pont

04 februari 2019

Tijdens wandelingen in Frankrijk en Alaska, over de Schotse hoogvlakte of het zand van de Sahara, overal liet de Brit Richard Long (1945) cirkels, lijnen en kruisen van stenen, hout of water achter. Poëtische vormen, die zijn mensenhand verraden, met de camera vastgelegd. In museum De Pont is vanaf 16 februari te zien hoe Long het landschap meeneemt in het museum: met strakke banen van keien en takken op de zaalvloer, schilderingen gemaakt met rivierklei aan de muur.

De Pont organiseert een exclusieve preview van de tentoonstelling Richard Long. Met een introductie op zijn werk door kunsthistoricus Rebecca Nelemans. Maria-José Eijkemans, hoofd educatie van het museum, leidt je door de tentoonstelling die pas een paar dagen later opent voor het publiek.

Datum & tijd
14 februari, 18.45 uur
Tickets
Reserveer voor €15 een plek via [email protected]
Meer info
Via De Pont

Interview
In het nieuwe nummer van See All This, dat 15 maart verschijnt, lees je interview met Richard Long. Pre-order hier!


Geniale vrouwen op de PAN | Rondleiding See All This

04 november 2018

Koop de topstukken van de toekomst! Speciaal naar aanleiding van het ‘99 geniale vrouwennummer’ organiseert See All This een unieke rondleiding langs de geniale vrouwen die exposeren op de PAN!

De PAN is de jaarlijkse beurs voor kunst, antiek en design in de RAI in Amsterdam en vindt dit jaar plaats van 18 tot 25 november. Op de besloten donderdagavond, 22 november, organiseert See All This een speciale rondleiding door Manuela Klerx, auteur van Ontroerend goed. Van kunst kijken naar kunst kopen, en Nicole Ex, hoofdredacteur van See All This. Zij stellen een speciale ‘geniale vrouwenroute’ samen.

Datum en tijd

22 november, 19.00 uur.

Tickets

Tickets €60 (incl. toegang, rondleiding, See All This magazine en borrel)
Bestel hier.


Voorpremiere Andy Goldsworthy in EYE

20 september 2018

Dompel je onder in de wereld van de Schotse landschapskunstenaar Andy Goldsworthy met de film Leaning into the Wind. Lezers van See All This kunnen naar de voorpremiere van de film in Eye in aanwezigheid van de regisseur, met korting! 

lees verder >


Voorpremière ‘Grace Jones: Bloodlight and Bami’

04 juni 2018

Groter dan het leven, wild, uitdagend en androgyn, maar ook model, popicoon en actrice – Grace Jones is het allemaal. Deze spetterende documentaire duikt in het artistieke en privéleven van zangeres Grace Jones, met spectaculaire live-optredens. Samen met de Filmkrant organiseert See All This een speciale voorpremière in Eye Filmmuseum van Grace Jones: Bloodlight and Bami.

lees verder >


Ralph, Rauch en het museum voor jezelf

10 maart 2018

Ralph Keuning voor Neo Rauchs Gewitterfront. Foto: 1 maartFemke Teussink

20 maart 2018.

2018 begint met een spectaculair retrospectief van Neo Rauch in Zwolle, volgens Fundatie-directeur Ralph Keuning een van de belangrijkste schilders van deze tijd. Met reusachtige doeken waarin het gist en bruist en waar altijd dreiging in de lucht hangt. ‘Niet minder dan Nachtwachten zijn het’, aldus Keuning.

See All This organiseert op 20 maart haar eerste ‘de-crowd’-event in Museum de Fundatie. Na sluitingstijd – we hebben de museumzalen voor onszelf! We krijgen een exlusieve rondleiding van Ralph Keuning door de tentoonstelling Neo Rauch – Dromos. Schilderijen 1993-2017. Kom luisteren naar zijn aanstekelijke verhaal.

Aansluitend een borrel en de mogelijkheid de indrukwekkende boekhandel Waanders in de Broeren te bezoeken.

Programma

16.00 – 16.30: verzamelen bij de bar in de ‘wolk’ van de Fundatie, ontvangst met een drankje
16.30 – 18.00: rondleiding door de tentoonstelling door Ralph Keuning
18.15 – 19.15: borrel in brasserie Het Vliegerhuys

Ticketprijs: 50 euro. Mail voor tickets naar [email protected]

* tickets zijn incl. rondleiding + drankje bij ontvangst + borrel in brasserie Het Vliegerhuys + magazine met het interview met Ralph Keuning over Neo Rauch, excl. museumtoegang