EVENT

EVENT | Masterclass maak je eigen Piet Oudolf-tuin

7 juni 2023

Maak je eigen Piet Oudolf-tuin! Op aanraden van Piet Oudolf, heeft See All This Linda van de Lavoir uitgenodigd om een masterclass te geven over tuinieren. In deze masterclass vertelt ze over hoe je je eigen tuin kunt maken in de stijl van Piet Oudolf en beantwoordt ze je vragen over jouw tuin.

 

OVER DE MASTERCLASS

Die tuin… Het blijft een lastig iets. Je hebt vast wat ideeën en plannen, maar hoe kun je er één geheel van maken?

De tuin is voor velen lastiger in te richten dan het interieur van het huis. Dat is niet gek want met een tuin heb je met een stuk meer factoren te maken zoals het weer en de seizoenen. Daarbovenop komen dan ook nog eens alle planten, hagen en bomen waar je uit kunt kiezen en die je vervolgens ook nog eens de juiste plek moet geven.

Het is fantastisch om met de natuur te ontwerpen, maar je leert de planten niet kennen uit de boeken of van plaatjes. De enige manier om deze materie onder de knie te krijgen is door met je handen in de aarde te zitten met je ogen gericht op de planten.

Linda van de Lavoir is de eigenaar en hoofdontwerper van Studio Linda Lavoir. In haar ontwerpen gaat ze op zoek naar de juiste balans tussen mens en natuur, waarbij ze ontwerpt in de stijl van Piet Oudolf met natuurlijke beplanting.

 

WOENSDAG 7 JUNI

PROGRAMMA MASTERCLASS:

17.00 uur: Inloop

17.15 uur: Start masterclass

19.00 uur: Nabespreking met een drankje

 

PRIJS: 35 euro


TICKETS >

Reacties op EVENT | Masterclass maak je eigen Piet Oudolf-tuin

Francine Otten
Waar is de lezing van Linda vd Lavoir ??? Zie dat nergens staan.
See All This
Dag Francine, deze masterclass is ook op onze nieuwe plek, Staalstraat 7b (@droog) in Amsterdam.
laat een reactie achter

Uw beoordeling