EVENT

Event | Ontmoet Joep van Lieshout in zijn atelier

zondag 15 september 2019

Op zondag 15 september See All This organiseert een ontmoeting met Joep van Lieshout op zijn atelierterrein. Van Lieshout: “Kunst maken is heel moeilijk. Dus dan moet het in ieder geval een avontuur zijn.”

Met de watertaxi vertrekken we vanaf Hotel New York en zoeven we door de havens naar BRUTUS; de werkplaats en tentoonstellingsruimte. Naast een ontmoeting met Van Lieshout worden we rondgeleid door de werkplaats en de tijdelijke groepstentoonstelling Secret Society. Na een borrel brengt de watertaxi ons terug naar de Wilhelminapier.

Joep van Lieshout (Foto Marco De Swart)

Joep van Lieshout en AVL Mundo
De Nederlandse kunstenaar werkt al meer dan dertig jaar in de Vierhavens (M4H) in Rotterdam. Met zijn Atelier Van Lieshout maakt hij driedimensionale kunst-, architectuur- en designobjecten die, grenzeloos, controversieel en wars genoemd kunnen worden. Zijn werk varieert van machines tot meubels, van gebouwen tot sculpturen, en van installaties tot ontwerpen voor utopische en dystopische steden. Joep van Lieshout is een kunstenaar met een internationale reputatie, met tentoonstellingen in musea en galeries in binnen- en buitenland.

In 2008 richtte Joep van Lieshout Stichting AVL Mundo op. Deze stichting heeft als doel cultuur te ondersteunen in de breedste zin van het woord. Vanuit BRUTUS, een 3500 m2 oud fabrieksgebouw aan de Keileweg in Rotterdam, organiseert de stichting tentoonstellingen en evenementen.

Programma 15 september
14.00 uur: vertrek met de Watertaxi vanaf Hotel New York
14.30 uur: ontvangst en ontmoeting met Joep van Lieshout in zijn atelier
15.30 uur: rondleiding door de tentoonstelling Secret Society / AVL Mundo
17.00 uur: borrel
18.00 uur: vertrek met de watertaxi terug naar Hotel New York

Prijs
€49 (incl. retour watertaxi, ontmoeting met Joep van Lieshout, rondleiding over het terrein en de tentoonstelling, borrel en See All This magazine).

Bestel je tickets hier!

Voor vragen kan je mailen naar [email protected]

 

Over de tentoonstelling
De tentoonstelling Secret Society is drie weekenden in september te zien in het AVL Mundo-gebouw. Deze groepstentoonstelling onderzoekt clandestiene werelden in een poging om het occulte te ontgrendelen. Deelnemende kunstenaars: Joost Benthum, Vincet Ceraudo, Gaëlle Choisne, Paul Geelen, Carlijn Kingsma, Chaim van Luit, David Maroto, Anthony Nestel, Jennifer Rubell, Rustan Söderling en Joop Schafthuizen.

 

 

Foto: Marco De Swart

Reacties op Event | Ontmoet Joep van Lieshout in zijn atelier

laat een reactie achter

Uw beoordeling