EVENT

Event | Meet the Artist #1 – Roosmarijn Pallandt

23 januari 2020

In 2020 presenteren we een nieuwe reeks kunstenaarsontmoetingen: Meet the Artist. Elke maand nodigen we een bijzondere kunstenaar uit in de studio van See All This. Kom voor een unieke avond met kunst, pizza en wijn! 

Meet the artist #1 – Roosmarijn Pallandt

Datum: 23 januari 2020
Tijd: 18.30 uur – 21.30 uur
Plaats: Baan 25, Haarlem
Tickets regulier: €35
Tickets Vriend (20% korting):* €28

* Ben jij Vriend van See All This?
Stuur ons een email en ontvang een kortingscode van 20%

Tickets uitverkocht
(Tickets inclusief eten, drinken)

 

Roosmarijn Pallandt, foto: Albert Hartwig

OVER ROOSMARIJN PALLANDT

Roosmarijn Pallandt (1977) reist naar plekken waar alles bezield is: de rivier, de rots en de boom. Ze trekt met nomaden door de woestijn in Iran en wordt ingewijd in de rituelen van sjamanen in Japan. ‘Ik vind het bevrijdend om op nieuwe plekken te komen en me te verplaatsen in andere gewoonten,’ vertelt ze in See All This #16.

Pallandt heeft de afgelopen negen jaar Tibet, Indonesië, Iran, Peru, Portugal en Japan bereisd. Ze gaat naar ongerepte gebieden om zich voor weken of maanden aan te sluiten bij hechte natuurgemeenschappen die één zijn met het stuk aarde dat ze bewonen. Samen met hen maakt ze weefwerken. Ook legt ze haar omgeving vast met een camera.

Hoe het haar lukt toegang te krijgen tot deze gesloten gemeenschappen, waarom ze de hele wereld over reist naar afgelegen gebieden en over haar werkproces vertelt ze tijdens Meet the Artist – Roosmarijn Pallandt op 23 januari! 

 

 


Lees het interview met Roosmarijn Pallandt in See All This #16.
Zie hier meer werk van Pallandt.

Reacties op Event | Meet the Artist #1 – Roosmarijn Pallandt

laat een reactie achter

Uw beoordeling