EVENT

EVENT | Meet the Artist #2 – Daniel Mullen with Lucy Cordes Engelman

20 februari 2020

In 2020 presenteren we een nieuwe reeks kunstenaarsontmoetingen: Meet the Artist. Elke maand nodigen we een bijzondere kunstenaar uit in de studio van See All This. Kom voor een unieke avond met kunst, pizza en wijn! 

 

Meet the artist #2 – Daniel Mullen with Lucy Cordes Engelman

Datum: donderdag 20 februari 2020
Tijd: 18.30 uur – 21.30 uur
Plaats: Baan 25, Haarlem
Tickets regulier: €35
Tickets Vriend (20% korting):* €28

* Ben jij Vriend van See All This?
Stuur ons een email en ontvang een kortingscode van 20%
(Vul die in bij ‘Promotiecode’)

Bestel je tickets hier!
(Tickets inclusief eten, drinken)

 

Over Daniel Mullen en Lucy Cordes Engelman

In de spectaculaire nieuwe serie Synesthesia vertalen kunstenaar Daniel Mullen en kunstenaar en filmmaker Lucy Cordes Engelman de beleving van synesthesie naar het doek. Mullen verbeeldt hoe ‘synestheet’ Engelman begrippen als tijd, cijfers en letters via meerdere zintuigen ervaart. Over hoe dat in zijn werking gaat, vertellen ze op 20 februari.

Galeriehouder Marian Cramer over het werk: “In het echt zijn ze nog zoveel mooier! Het lijkt alsof het werk ademt. Het is niet uit te leggen, het is een gewaarwording. Het is alsof je naar iets levends kijkt.”

Daniel Mullen (Glasgow, 1985) haalde in 2011 hij zijn BFA aan de Gerrit Rietveld Academie. Mullen heeft exposeerde in Londen, Vancouver, New York, Sao Paulo en Berlijn, en op de shortlist van de Aesthetica Art Prize. Lucy Cordes Engelman (Washington, 1987) is een kunstenaar, actrice en filmmaker.

Werk uit de Synesthesia-serie is eveneens te zien op Art Rotterdam bij Marian Cramer Project en in de tentoonstelling Chapter 3HREE – Maarten Spruyt in Het HEM.

 

Reacties op EVENT | Meet the Artist #2 – Daniel Mullen with Lucy Cordes Engelman

laat een reactie achter

Uw beoordeling