EVENT

EVENT | Meet the Artist #3 – Carlijn Kingma

19 maart 2020

In 2020 presenteren we een nieuwe reeks kunstenaarsontmoetingen: Meet the Artist. Elke maand nodigen we een bijzondere kunstenaar uit in de studio van See All This. Kom voor een unieke avond met kunst, pizza en wijn! 

MEET THE ARTIST #3 – Carlijn Kingma

Datum: donderdag 19 maart 2020
Tijd: 18.30 uur – 21.30 uur
Plaats: Baan 25, Haarlem
Tickets regulier: €35
Tickets Vriend (20% korting):* €28

* Ben jij Vriend van See All This?
Stuur ons een email en ontvang een kortingscode van 20%

Bestel je tickets hier!
(Tickets inclusief eten, drinken)

 

Over Carlijn Kingma

Carlijn Kingma (1991) maakt tekeningen die verhalen vertellen over onze samenleving. Wie zijn wij? Waar komen we vandaan en waar gaan we naartoe? Hoe kunnen we met oude tradities breken en een nieuwe, optimistische toekomst tegemoet gaan? Grote woorden en idealen die zij inzichtelijk maakt in heldere tekeningen die de toeschouwer laten fantaseren en reflecteren. Ze noemt haar kaarten ‘denkwerelden’. Het zijn ‘fictieve werelden, continenten en universa’, waarin ze de bouwsels uit elkaar pluist waarmee we onze maatschappij inrichten en besturen. ‘Vervolgens zet ik deze weer in elkaar als nieuwe fictieve werelden, waarbij ik grote en ingewikkelde maatschappelijke systemen weer leesbaar en inzichtelijk maak.’ Het resultaat is een oeuvre dat ze ‘cartografieën van de maatschappij’ noemt.

Op 19 maart 2020 is Carlijn Kingma te gast in de See All This Studio, zal ze haar werk laten zien en erover vertellen. Bijzonder aan deze avond is dat we samen met haar zullen werken aan de ‘cartografie van een gezamenlijke denkwereld’. Kom ook en doe mee!


Lees het interview met Carlijn Kingma in See All This #16.
Zie hier meer werk van Kingma.

 

Reacties op EVENT | Meet the Artist #3 – Carlijn Kingma

laat een reactie achter

Uw beoordeling