Verzendklasse: Brievenbuspakje producten

De titel is een zinnetje – Nicole Ex

19 februari 2024

De titel is een zinnetje, uitgegeven door De Bezige Bij, is een verzameling korte verhalen en interviews, geschreven door Nicole Ex, waarin doordracht kijken centraal staat — naar een kleur, een kind, een plant, een dier, een kunstwerk. Naar al die dingen die iets zeggen over wat het betekent mens te zijn.

Inclusief interviews met Tracey Emin, Bijoy Jain, Louise Bourgeois, Inez van Lamsweerde, Ellsworth Kelly, Piet Oudolf en herman de vries.

Nicole Ex is schrijver, kunsthistoricus en hoofdredacteur van See All This kunstmagazine.

 


No. 22 – Zomer 2021

12 april 2021

EN/NL editie

Gecureerd door Iwan Baan – ‘De Indiana Jones van de architectuurfotografie’ – The Wall Street Journal

NL – Het zomernummer van See All This wordt een wereldreis op papier naar de meest hoopvolle plekken op aarde. Plekken waar mens en natuur nog altijd met elkaar in evenwicht zijn, of waar de balans opnieuw is hervonden. Samengesteld door fotograaf Iwan Baan, wereldreiziger van beroep met een feilloos oog voor architectuur, landschap en de wijze waarop de mens zijn leefomgeving inricht.

 

 


No. 25 – Lente 2022

09 maart 2022

Hoe vaak voel je de drang om iets aan te raken om te kunnen begrijpen waarvan het is gemaakt? Materie is sensatie. De sensatie van glad en ruw, zwaar en licht, hard en zacht. In dit nummer hebben we werk bijeengebracht van kunstenaars die in hun leven de aandacht hebben gericht op het ontdekken van de duizelingwekkende mogelijkheden van één materiaal. We hopen dat deze verzameling je op ideeën brengt en dat je wordt verleid om zelf dingen met je handen te maken.

En verder: een interview met Joep van Lieshout, koken met Marisol Escobar, het domein van Ruth Asawa, en de mooiste boeken en tentoonstellingen van dit seizoen.


No. 26 – Zomer 2022

10 mei 2022

Bereid je voor om je tanden te zetten in ons vlezigste nummer ooit, geïnspireerd door het werk van kunstenaar Francis Bacon die de grens tussen mens en beest laat vervagen. Verlustig je aan tweehonderd pagina’s vlees in al zijn verschijningsvormen, tegen een achtergrond van het complete spectrum van menselijke huidtinten. Word betoverd door mythische schepsels, half mens-half beest, godheden die door hun verbondenheid met de natuurlijke wereld in het bezit blijken van iets bovenmenselijks. See All This #26 onderzoekt onze liefdevolle relatie met andere dieren, en is een noodzakelijke reminder dat we uiteindelijk allemaal vlees zijn.

Dubbeldik, tweetalig (EN-NL) nummer.

 


No. 27 – Herfst 2022

02 september 2022

Ik zie je kijken – 50 jaar Ways of Seeing van John Berger.

Vijftig jaar na de verschijning van John Bergers grensverleggende tv-serie en boek Ways of Seeing stelt See All This het kijken centraal. Vind vijftig verschillende manieren van zien verspreid over het hele nummer. En verder: 11 niet te missen tentoonstellingen van dit seizoen – het domein van Barbara Hepworth – koken met Mirka & Georges Mora – shop – agenda – boekentips – en meer!

Verschijnt 16 september 2022.


Recollections – Limited Edition Bijoy Jain

01 december 2023

Net als een rariteitenkabinet of de steeds veranderende inhoud van de planken in Bijoy Jain’s Studio Mumbai, is deze houten kist, Recollections, een bewaarplaats voor een landschap van mijmeringen. Deze limited edition werd gemaakt in samenwerking met Gallery Magazine en Taku Satoh en bevat 16 artefacten, 5 boekjes, 1 Karvi-paneel met schilderij, 1 rode zegellak, 1 geborduurd kussen van Tussar-zijde. Alle elementen zijn met de hand gemaakt in India.

Recollections is verkrijgbaar in een beperkte oplage van 1000, gesigneerd.
31 × 24,5 × 6 cm, 2,3 kg.

Inclusief See All This #32


SOLD OUT – Benjamin Moser – De wereld op zijn kop

28 november 2023
Benjamin Moser – De wereld op zijn kop: Ontmoetingen met de Hollandse meesters

‘Ik las meer; ik zag meer; en langzaam kwamen de oude schilderijen tot leven.’ Twintig jaar geleden volgde Benjamin Moser vanuit Amerika zijn geliefde, en vestigde zich in Utrecht. Om Nederland beter te begrijpen dwaalde hij door musea en kwam oog in oog te staan met de fascinerende schilders uit de Gouden Eeuw: de altijd dynamische Rembrandt, de intimiteit van Ter Borch, de mysterieuze Vermeer. Hij stuitte op vragen die deze meesters ook stelden: Waarom maken we kunst, en waarom hebben we haar nodig? Wie, en wat, is een kunstenaar? Hoe kan kunst helpen onszelf te zien, en hoe kan ze ons helpen anderen te zien?

Uitgegeven door De Arbeiderspers, november 2023. Vertaling door Toon Dohmen.

 


Sold Out | No. 18 – Zomer 2020

28 mei 2020

Het ultieme ‘Zomer van de liefde 2020’-nummer! Een nummer waar alles anders aan is: het is een scheureditie met bijna alleen maar beeld. Maak er thuis je eigen tentoonstelling mee.

Schrijvers, kunstenaars en kenners uit de kunstwereld delen hun favoriete werk over de liefde met je: Donna Tartt, Ali Smith, Astrid Roemer, Sandro Veronesi en Joke Hermsen, Tracey Emin, Luc Tuymans, herman de vries, Marijke van Warmerdam, Joep van Lieshout, Paul Noble, Pipilotti Rist, Anton Corbijn, Harley Weir, Irma Boom, Axel Vervoordt, Piet Oudolf, Iris van Herpen, Jan Taminiau, Rein Wolfs, Catherine de Zegher, Birgit Donker, Sjarel Ex, Nanda Janssen, Valeria Napoleone, Chris Stolwijk en Lisette Pelsers.


SOLD OUT | No. 19 – Herfst 2020

09 september 2020

Unlocked! See All This ontgrendelt 66 tentoonstellingen om in het museum en in het nummer te gaan zien. Geïnspireerd op de exposities van het nieuwe seizoen, blikken we terug op een aantal legendarische tentoonstellingen uit het verleden, met o.a. Lina Bo Bardi, Peggy Guggenheim, Kazimir Malevich, Yves Klein en Annie Leibovitz. En verder: een interview met Boijmans-directeur Sjarel Ex over het museum van de toekomst en het nieuwe depot; het Russische domein van Melnikov; koken met Ai Weiwei; drie verkwikkende routers door Nederland en boekentips voor dit seizoen.


Sold out | No. 21 – Lente 2021

08 februari 2021

Een nummer over bomen, planten en het paradijs. Vol romantiek, hartstocht, ongerepte wildernis en wanderlust.
Met: HET GEHEIM VAN DE JUNGLE, een interview met Abel Rodriguez, die het Amazoneregenwoud tekent uit zijn herinnering; DE ROMANTIEK HANGT IN DE LUCHT, de romantiek is terug (en eigenlijk nooit weggeweest), met Mamma Andersson, Michael Armitage, Peter Doig, Jamie Hawkesworth, Marie-José Jongerius, Rachel Sussman en Wolfgang Tillmans; HIGH ON HERBS, een kruidenboek even legendarisch als Cleopatra; BUITEN DE PERKEN, met ‘Gangster Gardener’ Ron Finley; DE KLEURPLAAT, kleur in met Arno Kramer; KOKEN met Massimo Bottura; HET WOESTE DOMEIN van The Sea Ranch; LAAT HET GROEIEN, in je eigen Magical Garden, geïnspireerd door kunstenaar Elspeth Diederix; en boeken, shop en agendatips van dit seizoen.

 

SOLD OUT – Nooit meer een nummer missen? Word Vriend van See All This >


Sold Out | No. 23 – Herfst 2021

06 september 2021

100 jaar LUCIAN FREUD * De compromisloze portretten en het hardnekkige kunstenaarsimago van LUCIAN FREUD & PAULA REGO * Briefgeheim: het karakter achter het handschrift * Post-post: de veelbelovende toekomst van de brief * De ansichtkaarten van RUDI FUCHS * Het nieuwe seizoen in negen tentoonstellingen: met onder anderen Sofonisba Anguissola, William Turner, Aelbert Cuyp, Sadik Kwaish Alfraji, JR, Allart van Everdingen, Alexander Calder en Anne Geene * Koken met LEE MILLER * Op kantoor bij GIO PONTI * De kleurplaat met Hanneke Francken * Boeken van dit seizoen *En meer!

+ Maak kans op twee Zilveren Tickets: exclusieve toegang tot het nieuwe Depot Boijmans Van Beuningen!

Verschijnt 17 september


The Notebook Series – No. 1

29 april 2021

The Notebook Series – No. 1: The Pretty Brilliant Edition!

A notebook of one’s own, including studio portraits of pretty brilliant women in the arts, as seen in See All This #20.

soft cover, 14,5 x 19,5 cm, 112 pages plus an orange reading ribbon