BLOG

Win een chocolade buste uit Congo

Door Redactie See All This | september, 2016

Deze maand publiceerden we twee verhalen over chocolade in de kunst. Een snelle reis in de tijd langs kunstenaars die met chocolade werkten, en een verhaal van Renzo Martens die een kunstcentrum bouwt in het oerwoud van Congo. Je kunt nu één van de kunstwerken uit Congo, gegoten in chocolade, winnen.

renzo-martens

Zelfportret van Djonga Bismar, gegoten in 500 gram pure Barry Callebaut chocolade met lavendel en zeezout, 8,5x9x9 cm. Foto: Robin de Puy

Hiernaast zie je een beeldje uit het project van Renzo Martens: een zelfportret van Djonga Bismar, gegoten in 500 gram pure Barry Callebaut chocolade. En See All This geeft zo’n chocolade buste weg. Niet zomaar één, maar de eerste van een serie van vijf die wordt gemaakt met een unieke toegevoegde smaak: lavendel-zeezout.

Hoe kun je winnen?

Wil je dit bijzondere kunstwerk van chocolade én de prachtige, gesigneerde foto die Robin de Puy ervan maakte in je bezit krijgen? Je hoeft maar twee dingen te doen: zorg dat je abonnee bent op onze nieuwsbrief én post een leuk bericht onder de blog van Renzo Martens. Doe dit uiterlijk 2 oktober.

De winnaar maken we begin oktober bekend op onze website.

Reacties op Win een chocolade buste uit Congo

Joost
Wie denkt hiermee voor Sinterklaas een chocoladepop in huis te halen, zal zijn tanden breken. Deze bijzondere kunstwerken zijn keihard en smelten niet. En om zoiets moois nou met een beitel in stukken te hakken...
Caecilia Bakker
Net Tegenlicht gezien, erg indrukwekkend wat je doet! Ik zou wel mee willen doen.
De Vos Rqger
Een H(eerlijk) beeld
laat een reactie achter

Uw beoordeling