BLOG

Welke cover kies jij?

Door Redactie See All This | februari, 2019

Van alle vragen die het maken van een magazine oproept, delen we er graag één met jullie. Want over vragen en antwoorden gaat ons komende nummer. Nu is onze vraag: welke cover kies jij? We verzamelden alvast een aantal reacties. Je hoort ze hier.

Laat in een reactie hieronder weten welke cover je kiest! Het nieuwe nummer verschijnt 15 maart. Lees er hier meer over.

Een aantal reacties kun je hier beluisteren.

Covers See All This #13 Luc Tuymans / Deana Lawson

 

 

 

 

Reacties op Welke cover kies jij?

Tom
. . . overigens vind ik het wel jammer dat als ik voor de cover met Luc tuymans kies, ik het stuk over Rembrandt blijkbaar moet missen 😉
Tom
In mijn eerste opwelling zou ik voor Deana Lawson kiezen. Het is een mooie en krachtige foto van een prachtige vrouw. Je zou de plaat in groot formaat zo in je woonkamer willen hangen.
Maarre, bij nader inzien kies ik voor dit nummer toch voor de cover met Luc Tuymans. Ik zou hem nergens in mijn huis willen hangen, maar hij past wel perfect bij dit “interview” nummer. Luc zou iets minder beeldvullend (iets meer achtergrond) op de cover mogen. Maar de foto van Luc toont een relaxte pose van iemand met een uitstraling van “vraag maar raak, ik weet niet wat je van mij wilt weten, maar ik ben klaar voor dit interview en heb er (na mijn sigaret) alle tijd van de wereld voor”
Mare en Auke
Wij kiezen de cover met Diana Lawson. Zij is een vrouw, heeft een prachtige jurk aan, is mooi én draagt mooie schoenen.

Het kleedje maakt de foto helemaal af!
laat een reactie achter

Uw beoordeling