BLOG

Shop – Wilde Tulpen

Door Redactie See All This | maart, 2018

Iedereen die wildetulpenbollen in zijn tuin plant, helpt mee de onbegrensde tuinen van Birthe Leemeijer te realiseren, zo lees je in See All This #9. Hier kun je een speciaal samengesteld pakket met wildetulpenbollen bestellen! 

Speciaal voor lezers van See All This is er een bollenmengsel samengesteld door Nijssen Bulbs Heemstede, geïnspireerd op de onbegrensde tuinen van Birthe Leemeijer. Leemeijer, kunstenaar en hovenier, ontwierp met haar project De onbegrensde tuinen een tuin voor de 21e eeuw, waarin bloemen grenzeloos veel ruimte krijgen. Wil jij ook bijdragen aan deze onbegrensde tuinen? Dan kun je nu dit bollenmengsel voor wilde tulpen bestellen.

In het pakket vind je:

  • 20 Tulipa turkestanica (zie headerfoto)
  • 10 Tulipa kaufmanniana ‘Ice Stick’
  • 30 Tulipa clusiana gemengd

Verkrijgbaar voor € 22,50 inclusief verzendkosten (en voor elk extra pakket naar hetzelfde afleveradres in Nederland € 16,00). Voor zendingen naar het buitenland gelden andere voorwaarden.

De bolletjes worden inclusief plantinstructies geleverd in de planttijd: vanaf september 2018. Aanbieding is geldig t/m 31 oktober 2018.

Dit bollenpakket bestellen? Mail je bestelling met je naam en adres naar [email protected]!

 

Op 22 april organiseert See All This een event met het Frans Hals Museum waarin ook Birthe Leemeijer zal vertellen over haar werk.

Van 30 maart t/m 13 mei is in het Frans Hals Museum de bloemenpresentatie van Birthe Leemeijer te zien: Museum in Bloei.

 


Headerfoto: Jacques de Groot, Tulipa Talievii (Turkestanica)

 

Reacties op Shop – Wilde Tulpen

P Metsers Touw
Leuk!
Ga ik zeker doen.
Is er een vertaling in het Engels?
Dan neem ik ze mee naar Zuid Spanje.
Met vriendelijke groet,
P Metsers Touw.
laat een reactie achter

Uw beoordeling