BLOG

See All This geeft kinderboeken weg

Door Redactie See All This | oktober, 2016

In het kader van de Kinderboekenweek kijkt See All This samen met kinderen naar kunst én geven we een paar mooie kinderboeken weg! Lees hieronder wat je moet om kans te maken op een exemplaar van Wonen in een schilderij of De Grote Van Gogh Atlas.

omslag-kinderboek-wonen-in-een-schilderij-bij-tentoonstelling-alma-tadema-klassieke-verleiding-van-fries-museumWonen in een schilderij gaat over Laurence. Zij is de dochter van de schilder Lawrence Alma-Tadema (1836-1912). Ze woont met haar ouders, zusje Anna, juf, personeel en hond Brio in een groot en bijzonder huis in Londen en vertelt in dit boek hoe het is om de dochter van een beroemde kunstenaar te zijn. Het boek is gemaakt samen met het Fries Museum.

De Grote Van Gogh Atlas volgt Vincent van Gogh langs alle dorpen en steden waar hij woonde. De beroemde schilder leefde in een spannende tijd. De moderne wereld was volop in beweging door de opkomst van een wijdvertakt spoorwegnet in Europa. En Vincent bewoog mee!

Maak kans op één van deze boeken

de-grote-van-gogh-atlasWil je één van deze boeken ontvangen? We geven drie exemplaren van De Grote Van Gogh Atlas weg en één exemplaar van Wonen in een schilderij. Wat moet je doen? Post een leuke kinderuitspraak ergens op deze website. Als reactie onder een tentoonstelling, bij een blog, of op een museumpagina… waar je het toepasselijk vindt. Stuur ons vervolgens een mailtje met de link naar de pagina. Zet meteen je naam, je adres én welk boek je wilt hebben erbij. Je kunt je e-mail sturen naar dit adres. Doe dit uiterlijk 16 oktober – het einde van de Kinderboekenweek.

Reacties op See All This geeft kinderboeken weg

laat een reactie achter

Uw beoordeling