BLOG

See All This #4 is verschenen!

Door Redactie See All This | december, 2016

Het is zover: het vierde nummer van See All This magazine is verschenen! We zijn trots op dit mooie winternummer, waarin je niet alleen kunt lezen en kijken… maar ook kunt ruiken! 

Geur is een speciaal onderwerp in deze See All This, die vlak voor kerst in de winkels ligt. Want wat rook het Christuskind nou eigenlijk precies? Mirre, wierook… en iets wat géén goud was. Dichter en kunstenaar Maria Barnas duikt in de betekenis van geur – én in het geuroffer dat de drie wijzen uit het Oosten brachten. Met een verrassende conclusie.

See All This #4

See All This #4

Ondertussen bestudeert een andere kunstenaar, Jorge Mañes Rubio, het bouwen van een tempel op de maan. ‘De maan is zo puur, zo onontgonnen. Een ideale plek voor de mens om een frisse, nieuwe start te maken,’ zegt hij. Hij is er maar vast mee begonnen; over goede voornemens gesproken.

De schatkamer van Nederland

Een aantal musea, Artis en de RKD trokken alle laden en kasten van hun archief open en haalden de meest prachtige collectiestukken naar boven. De enorme rijkdom aan historie werd door fotograaf Johannes Schwartz vastgelegd in een adembenemende serie foto’s. Wie nog nooit in een depot van een museum of andere instelling heeft rondgelopen, kijkt zijn ogen uit. De prachtige reeks foto’s staat in het magazine, maar omdat we er zo trots op zijn, hebben we er ook een nieuwe rubriek van gemaakt op deze website: Collecties. Je vindt er de foto’s van Johannes Schwartz, interviews met conservatoren, en bij een aantal musea hebben we ook een filmpje gemaakt om de veelheid van die prachtige collecties in beeld te brengen.

De schatkamer van Nederland

Uit See All This #4 – De schatkamer van Nederland

Robin de Puy en Marina Abramović

Alsof dat nog niet genoeg is, vind je in See All This #4 ook een bijzonder gesprek tussen Fotograaf des Vaderlands Robin de Puy en misschien wel ’s werelds meest spraakmakende kunstenaar, Marina Abramović. Plus recepten uit het kookboek van Dalí, geïllustreerd door de meester zelf. En dat is allemaal nog maar een fractie van wat je kunt vinden in See All This #4.

 

Maak kans op een originele Chrystel Lebas

See All This geeft geregeld kunst weg. Geen poster, sleutelhanger of muismat, maar échte kunst. Originele werken. In #4 vind je een artikel over het werk van de Britse fotograaf Chrystel Lebas. Ze maakt prachtige foto’s van de natuur, met name op het moment dat de zon ondergaat en de nacht haar intrede doet. Bij het artikel staat de foto Buddleia Davidii, Butter y-bush Plant Portraits or Weeds & Aliens Studies (2013). Een fotogram, met handgeschreven titel. Afmeting 40,6 x 50,8 cm. Er is maar één print van – en See All This geeft die weg aan een abonnee. Meer over deze bijzondere actie vind je hier.

Win een Chrystel Lebas

Uit See All This # 4 – Win een Chrystel Lebas

Reacties op See All This #4 is verschenen!

Lia Riekwel
Kan ik nog aan de jubileum uitgave komen van vrouwen in de kunst “ pretty brillant”
See All This
Dag Lia, helaas is het nummer uitverkocht! Wel kun je een van de limited editions bestellen in onze shop: https://seeallthis.com/product/no-20-limited-edition/
Martin Rijkaart van Cappellen
Ik zoek een goed Nederlands kunstblad.

Zou graag een opsomming willen lezen, wat er in dit nummer staat, de onderwerpen, hoeveel pagina's, alvorens mij te abonneren of losse nummers te gaan kopen.

Op basis van deze aankondiging gaat het niet lukken....

Met vriendelijke groet,


Martin Rijkaart van Cappellen
Mo
Ik woon in Eindhoven.
Waar kan ik losse nummers van uw tijdschrift kopen.?
Redactie See All This
See All This is te vinden in de meeste boekwinkels, waaronder ook AKO’s en Bruna’s.
laat een reactie achter

Uw beoordeling