BLOG

Schilderen met je ogen, kleuren met de uren

Door Redactie See All This | augustus, 2017

See All This geeft elk seizoen een kunstwerk weg aan een abonnee. Deze zomer is dat het fotoboek New Horizons van Bruno van den Elshout. Hij fotografeerde een jaar lang ieder uur van de dag de horizon van Kijkduin. Zijn verzameling foto’s resulteerden in een fotoboek van 3,5 kilo, met 300 unieke foto’s van de Noordzee. Hieronder maken we de winnaar bekend van het exclusieve exemplaar van New Horizons dat we mogen weggeven! 

New Horizons

New Horizons

De reacties

De zee vormt onuitputtelijke bron van inspiratie – zo bleek uit de grote hoeveelheid reacties die we ontvingen: bijna 70 verschillende en vaak uiterst persoonlijke gedichten, gedachten, herinneringen en verhalen over de zee en de horizon. Een winnaar kiezen was een bijkans onmogelijke opgave.

Een aantal reacties die in het oog sprongen:

Inzendingen New Horizons

De winnaar

Uiteindelijk kozen we deze reactie als winnaar:

Schilderen met je ogen
Kleuren met de uren

Blijven waar alles verandert
Vervagen als alles toch blijft

Elk moment gevangen
Elke emotie bevrijd

Geschreven door Patrick Selbach. Hij ontvangt het 3,5 kilo wegende boek tijdens de strandwandeling met Bruno van den Elshout, uit handen van de fotograaf zelf. Gefeliciteerd, Patrick!


In het herfstnummer, dat op 15 september verschijnt, maken we een nieuwe winactie bekend. Wil je die zeker niet missen? Houd dan onze kunstbrief in de gaten.

Reacties op Schilderen met je ogen, kleuren met de uren

laat een reactie achter

Uw beoordeling