BLOG

Op PAN op de foto met je favoriete kunstwerk

Door Redactie See All This | november, 2016

See All This staat op PAN Amsterdam – de beurs voor kunst, antiek en design – met een bijzonder project: we fotograferen bezoekers met hun favoriete kunstwerk. Een werk dat ze het liefst mee naar huis zouden nemen, of waar ze in ieder geval graag mee gezien willen worden. Fotograaf Sanne Glasbergen maakt de dubbelportretten van bezoeker en kunstwerk, die vervolgens op deze website zijn te downloaden. 

Op de foto met je favoriete kunstwerk. Foto: Sanne Glasbergen

Op de foto met je favoriete kunstwerk.
Foto: Sanne Glasbergen

De 30e editie van PAN Amsterdam vindt plaats van 20 tot en met 27 november 2016 in RAI Amsterdam. De jaarlijkse beurs voor kunst, antiek en design biedt doorgewinterde verzamelaars én starters op de kunstmarkt een zeer gevarieerde keuze uit vele duizenden kunstvoorwerpen. In de vernieuwde opzet staan de verschillende kunstdisciplines dwars door elkaar gegroepeerd. Die ‘mix en match’ prikkelt hopelijk de zintuigen van de bezoekers die de stands van ruim 120 deelnemende antiquairs, kunsthandelaren en galeries komen bekijken.

See All This Favourites @PAN

See All This is gedurende de hele beurs aanwezig in persstand 6, bij de entree. Sanne Glasbergen is aanwezig voor de Favourites-actie op de opening op 19 november, en daarna op zondag 20, donderdag 24 en zaterdag 26 november. Wil je meedoen aan de Favourites? Meld je dan aan bij de Infobalie bij de entree. Nadat de foto is gemaakt, krijg je een e-mail met een link naar een pagina op deze website. Daar vind je een dag later de foto.

Reacties op Op PAN op de foto met je favoriete kunstwerk

Annelies Kronenberg
Wat een fantastisch plan! Nog meer reden om goed rond te kijken op de PAN. Verheug me!
Nicole Ex
Dag Jet,

Dank voor je enthousiasme. Het idee is dat je de PAN bezoekt en dan beslist met welk werk je op de foto wil. We zien uit naar je komst. Nicole Ex
Marieke
wat een geweldig leuk initiatief!
laat een reactie achter

Uw beoordeling