BLOG

See All This genomineerd voor Mercur

Door Redactie See All This | oktober, 2016

See All This is genomineerd voor de belangrijkste Nederlandse tijdschriftenprijs: de Mercur 2016, categorie Lancering van het Jaar.

Met de nominatie ontvangt See All This waardering van een vakjury, die dit jaar onder het thema ‘Ode aan de Maker’ vooral de makers in de schijnwerpers zet.

De jury nomineerde in verschillende categorieën 44 titels die ‘uitblinken in kwaliteit, creativiteit, innovatief denken, inspirerende nieuwe initiatieven of juist ambachtelijk goed werk.’

Voor een Mercur in de categorie ‘Lancering van het Jaar’ komen printmagazines, online magazines en/of alternatieve productvarianten in aanmerking die in het afgelopen jaar  op de markt zijn gekomen. […] De uitgave dient een vernieuwende bijdrage te leveren aan de magazinemarkt. […] Bij de beoordeling wordt gelet op de productkwaliteit, de oorspronkelijkheid en het commerciële succes.

De uitreiking van de ‘Oscar van tijdschriftenland’ vindt plaats tijdens het Tijdschriftengala, op 15 december in het DeLaMar Theater in Amsterdam.

 

Reacties op See All This genomineerd voor Mercur

laat een reactie achter

Uw beoordeling