BLOG

Met See All This naar de opening van Gispen Specials

Door Redactie See All This | september, 2016

Twee weken geleden kondigden we de tentoonstelling ‘Gispen Specials – De klant is koning’ in Museum Boijmans Van Beuningen aan. En we beloofden 5x twee kaarten voor de exclusieve opening op zaterdag 10 september. Het enige wat je hoefde te doen om kans te maken op de kaarten, was ons een e-mail sturen. We hebben inmiddels vijf winnaars gekozen die de opening mogen bijwonen.

Boijmans Van Beuningen viert het honderdjarig bestaan van meubelfabriek Gispen met de tentoonstelling ‘Gispen Specials – de klant is koning’. In de tentoonstelling zie je onbekende Gispen-ontwerpen die de meubelfabrikant in opdracht maakte. Sommige ontwerpen zijn nog nooit eerder getoond. Op 10 september opent de tentoonstelling en See All This heeft inmiddels vijf lezers twee kaarten toegezegd: Theo Bergonje, Hanneke Heerema, Pieter van Huijstee, Kees van Leeuwen en Tineke Meirink.

Selecte groep

Hanneke Heerema schreef een mooie e-mail, waarin ze omschreef waarom ze nou graag bij de opening wil zijn – een gevoel dat menigeen wellicht herkent:

‘Natuurlijk gaat het mij erom me te laven aan deze unieke ontwerpen! Maar stiekem zou ik best wel eens deel willen uitmaken van de selecte groep van genodigden; een gewone vrouw (maar wel ontwerper!) tussen de hotemetoten. En om dan te kunnen horen waarom zij er zijn en wat ze vinden van de tentoonstelling.’

Veel plezier bij de opening! En voor ieder ander: de tentoonstelling is tot en met 26 februari 2017 te zien in Boijmans.

Reacties op Met See All This naar de opening van Gispen Specials

laat een reactie achter

Uw beoordeling