BLOG

Naar wie gaat deze haas?

Door Redactie See All This | april, 2016

‘Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op deze mysterieuze haas van Arno Kramer’, schreven we daags voor Pasen. Dat hebben we geweten. Honderden reacties stroomden binnen. De ene nog lyrischer over het werk van Arno Kramer dan de andere. Deze week bogen Arno Kramer en See All This zich over de bijkans onmogelijke taak om een nieuwe eigenaar voor het werk te kiezen. Dat is gelukt…

De selectie

Makkelijk was het niet. We kregen prachtige reacties. Van jong tot oud, van Maastricht tot Friesland, van mensen die voor het eerst getroffen waren door de tekening van de haas, tot mensen die zelf al een Arno Kramer aan de muur hebben hangen. Van studenten die zich geïnspireerd voelen door zijn manier van werken tot liefhebbers die het land doorkruizen om tentoongesteld werk van Arno Kramer te bewonderen.

See-All-This-door-Arno-Kramer-960

‘See All This’, Arno Kramer, 43 x 51,6 cm, 2016, aquarel en potlood op papier

Arno Kramer zelf maakte een shortlist, en vervolgens legden we die naast de adressenlijst van onze nieuwsbrief – want je daarvoor inschrijven was immers nodig om kans te maken op deze haas. Uit een handjevol overgebleven kandidaten kozen we uiteindelijk dit bericht:

Hoi See All This,

In mijn eerste jaar op de kunstacademie kwam ik in aanraking met het werk van Arno Kramer. Het raakt bij mij een gevoelige snaar. Zijn boek was dan ook mijn eerste échte kunstboek. Deze haas vind ik ook prachtig. Die nu, zeven jaar later, aan mijn muur hebben hangen zou een constante bron van inspiratie bieden en me herinneren aan wat ik zelf als ontwerper belangrijk vind en hoe belangrijk het is daar bij te durven blijven, zoals Kramer ook heeft gedaan.

Ik hoop dat ik een kans maak. Sowieso leuk om jullie nieuwsbrief te ontvangen. 🙂

Vriendelijke groet,
Nienke

Aan ons verstuurd door Nienke Hoogvliet. Gefeliciteerd, Nienke, je bent de nieuwe eigenaar van dit werk van Arno Kramer! We gaan zorgen dat het snel jouw kant op komt.

Houd ons in de gaten…

We konden jammer genoeg maar één tekening weggeven – we hadden graag nog veel meer mensen een plezier gedaan. Houd ons in de gaten… we gaan nog vaker dit soort dingen doen!

Reacties op Naar wie gaat deze haas?

Nicole Ex
Dag Nynke, gefeliciteerd met je nieuwe huisgenoot.
Emmie
Gefeliciteerd nienke! Geniet ervan
Ferry Piekart
Gefeliciteerd met deze prachtige haas, Nienke!
laat een reactie achter

Uw beoordeling