BLOG

Een zonsondergang met Bruno van den Elshout

Door Redactie See All This | juli, 2017

In See All This #6 kijken we naar een letterlijk grote bron van inspiratie: de Noordzee. Met onder andere foto’s van kunstenaar Bruno van den Elshout. Met een zelfgebouwde machine fotografeerde hij een jaar lang ieder uur de Noordzee-horizon. Steeds dezelfde horizon, maar tussen de 8.785 afbeeldingen vind je geen twee keer hetzelfde uitzicht. Hij bundelde de foto’s in 3.500 gram wegende boek New Horizons, waarvan we één gesigneerd exemplaar weggeven. En in augustus organiseren we een unieke strandwandeling met Bruno – waar jij ook bij kunt zijn.

Op zaterdagavond 26 augustus maken we een strandwandeling, tijdens de zonsondergang aan het Zuiderstrand in Den Haag. We steken de duinen over, langs de plek waar het idee voor New Horizons ontstond. Bruno neemt ons vanaf daar mee en vertelt over de rust en ruimte die hij met zijn werk graag zichtbaar en deelbaar maakt. Aan de vloedlijn maken we de zonsondergang mee (20.40 uur) en houden we een kleine horizonsobservatie, gevolgd door een interview door See All This-hoofdredacteur Nicole Ex met Bruno in strandtent De Fuut, onder het genot van een hapje en een drankje. Tot besluit van de ontmoeting (rond 22.00 uur) krijg je een New Horizons-ansichtkaartenset cadeau.

Een set ansichtkaarten van New Horizons. Deelnemers aan de strandwandeling krijgen een setje cadeau.

Kaarten

De loopafstand door de duinen en over het strand is circa 2,5 km. De wandeling gaat onder alle weersomstandigheden door. Wil je mee? Kaarten kosten € 36 en kun je hier reserveren.

Reacties op Een zonsondergang met Bruno van den Elshout

Margret
Dit lijkt op mijn droom. Ben al jaren bezig om een huisje op de top van een duin te vinden ( heb niet veel geld) om constant naar de horizon te kunnen kijken. Uitkijken over de Noordzee en dat zonder mensen, zoals ik al schreef : mijn droom!
Julia
Stars are out and there is sea - enough beneath the glistening earth -to bear me toward the future - which is not so dark. I see.

Frank O'hara over Pollock.
laat een reactie achter

Uw beoordeling