BLOG

Een mooi 2017!

Door Redactie See All This | januari, 2017

Gelukkig nieuwjaar! See All This viert niet alleen de komst van 2017, maar ook onze eigen verjaardag: over ongeveer twee weken is het een jaar sinds onze lancering. We maakten in 2016 vier magazines waar we heel trots op zijn, en we bouwden onze website steeds verder uit. In 2017 gaan we nog veel meer bijzondere dingen doen – we kunnen bijna niet wachten om te vertellen wat we in petto hebben. Houd ons in de gaten in het nieuwe jaar; schrijf je bijvoorbeeld in voor onze kunstbrief. Dan blijf je vanzelf op de hoogte van de bijzondere dingen die we op dit moment voorbereiden voor ons tweede jaar!

Bij al onze plannen en voornemens voor het nieuwe jaar spiegelen we ons graag aan het werk van de Chinese kunstenaar Cai Guo-Qiang. In onze rubriek Art World noemden wij al zijn uiterst ambitieuze project Sky Ladder: een ladder van vuurwerk. Hij werkte twintig jaar aan dit indrukwekkende vuurwerk-kunstwerk – vuurwerk zoals je het niet eerder zag:

The sky is the limit; met toewijding en volharding kun je dingen voor elkaar krijgen die aanvankelijk onmogelijk leken. Dat is een mooie gedachte om het nieuwe jaar mee in te gaan.

We wensen al onze lezers een mooi 2017 toe. Of je nou zelf aan uiterst ambitieuze projecten begint of simpelweg wil genieten van het bijzondere werk van anderen – we hopen dat 2017 je veel moois gaat brengen!

Reacties op Een mooi 2017!

laat een reactie achter

Uw beoordeling