BLOG

Bio Bollen Box | Voor de bodem en de bijen

Door Redactie See All This | september, 2023

Na het succes van de Piet Oudolf-plantenbox afgelopen zomer, brengt See All This dit najaar de bio-bollenbox: een bijzondere selectie van 6 soorten bloembollen. Je kunt ze van half september tot eind december in de grond stoppen. 

In the name of the Bee –
And of the Butterfly –
And of the Breeze – Amen!
Emily Dickinson

 

Speciaal voor lezers van See All This hebben we spectaculaire box samengesteld met biologische bloembollen. Met deze bollen zorg je goed voor de aarde en voor de bijen. Want waar we achterkwamen bij het samenstellen van deze box, is dat van de in totaal 27.000 hectare bollenvelden in Nederland op slechts 55(!) hectare biologisch wordt geteeld. En dat de pesticiden die gebruikt worden bij niet-biologische bollen schadelijk zijn voor insecten en de bodem, en voor onszelf. De bollen die je in deze box vindt, zorgen voor de eerste gifvrije nectar in het voorjaar.

In onze Art Room lees je alles over de verschillende bloembollen en hoe je ze kunt planten en verzorgen. Je kunt de box hieronder bestellen voor €39,95, of t/m woensdag 20 september ophalen in de galerie: Staalstraat 7b, Amsterdam.

Bestel de Bio Bollen Box hier >

 

 

Reacties op Bio Bollen Box | Voor de bodem en de bijen

laat een reactie achter

Uw beoordeling