CODA Museum

CODA Museum

mobil_header_ok

CODA Museum brengt unieke, bijzondere, opvallende grote en kleine verhalen van en over mensen in beeld. Speerpunten zijn het hedendaags sieraadontwerp en beeldende kunst van en op papier. CODA Paper Art – een biënnale tentoonstelling – brengt beide samen door kunst en sieraden van papier en karton centraal te stellen.

Met thematische tentoonstellingen geeft CODA Museum voortdurend een bijzondere kijk op moderne en hedendaagse kunst. Ook tentoonstellingen of presentaties die verhalen over de geschiedenis van Apeldoorn en omgeving maken onderdeel uit van de programmering.

Omdat CODA niet alleen een museum maar ook een bibliotheek en archief omvat, worden het hedendaagse sieraad en de eigen collectie telkens vanuit diverse invalshoeken belicht. CODA Museum is een inspirerende plek waar elk verhaal een kruisbestuiving is tussen beeldende kunst, literatuur en geschiedenis.

Adres | Bekijk op Google Maps CODA Museum
Vosselmanstraat 299
7311 CL Apeldoorn
+31 (0)55 5268400
coda-apeldoorn.nlOpeningstijden

di - vr : 10.00 - 17.30

za : 10.00 - 17.00

zo : 13.00 - 17.00

Dit zijn de openingstijden van het museum; bekijk voor de openingstijden van de bibliotheek en het archief de website van CODA.Voor feestdagen en andere dagen met afwijkende openingstijden, bekijk de CODA-website.

Bezoekers over CODA Museum

leave your review

Uw beoordeling