Waarom een abonnement op See All This?
curator image
gemakkelijk

Ontvang See All This vanzelf in de brievenbus zodra er een nieuw nummer verschijnt, en ontvang als abonnee automatisch de online nieuwsbrief met updates over acties van See All This.

curator image
onafhankelijk

Een onafhankelijk team van redacteuren en curatoren maakt een selectie van mooie verhalen uit de wereld van de kunst.

curator image
perfect cadeau

Verras vriend of familielid met een cadeau dat een jaar lang inspiratie geeft!

curator image
Toonaangevend

Meer dan 30 toonaangevende Nederlandse musea nemen deel aan See All This. Bekijk de volledige lijst van bij See All This aangesloten musea.

Kunstkenners over See All This
landing-what1
Ralph Keuning
Directeur Museum de Fundatie, Zwolle
“Het belang van kunst onderstrepen, juist nu.”
landing-what1
Merel Bem
de Volkskrant
“Vandaar dat het nu tijd is voor het gloednieuwe See All This”
landing-what1
Arjen Ribbens
NRC Handelsblad
“Meteen het grootste kunstmagazine van Nederland”
landing-what1
Nanda van den Berg
Directeur Huis Marseille
“Samen staan musea altijd sterker, juist omdat ze onderling zo verschillend zijn.”
Uit de laatste editie van See All This
Pagina's uit #2
Blijf op de hoogte van onze publicaties
— en van exclusieve See All This-acties
*We delen je e-mailadres niet met anderen.

Veelgestelde vragen

See All This verschijnt vier keer per jaar. Daarnaast maakt See All This ook specials, maar die zijn geen onderdeel van het abonnement.

Dat kun je zelf kiezen: bij het huidige nummer (dat nu in de winkel ligt) of vanaf het volgende nummer. Als je kiest voor het huidige nummer, betaal je een kleine vergoeding voor het nazenden van het huidige nummer.

Dat hangt van je keuze af. Gaat je abonnement in vanaf het eerstvolgende nummer, dan ontvang je deze zodra deze verschijnt. Kies je voor het huidige nummer, dan wordt het huidige nummer handmatig nagezonden. Dit kan tot maximaal twee weken duren.

Een abonnement op See All This wordt na een jaar automatisch verlengd als je niet opzegt. Je kunt je abonnement tot uiterlijk drie maanden voor het einde van de abonnementsperiode opzeggen. Een cadeau-abonnement wordt niet automatisch verlengd; dat stopt automatisch na een jaar.

Dan kan zeker! Je kunt hier een cadeau-abonnement afsluiten. Je vult dan naast je eigen gegevens, ook de gegevens van de ontvanger in. Een cadeau-abonnement eindigt automatisch na een jaar; de ontvanger hoeft niet op te zeggen.

Sommige betaalwijzen, zoals betaling per acceptgiro, brengen extra kosten met zich mee. Je kunt deze vermijden door te betalen per iDeal of automatische incasso.

Als je telefonisch een abonnement wil afsluiten, of vragen hebt over je abonnement, kun je bellen met de klantenservice van Abonnementenland: 0900 - 226 52 63 (€ 0,10 per minuut).

Of probeer je liever eerst een los nummer?