Jaaraanbieding

Neem een abonnement op See All This!

Of bel 0900 – 226 52 63 om telefonisch te bestellen!

Magazine


See All This is hét kunstmagazine van Nederland, met aandacht voor oude en hedendaagse kunst, natuur, fotografie, literatuur, mode, eten en reizen. Blijf op de hoogte van de nieuwste tentoonstellingen in de mooiste musea van Nederland, en lees over het nieuwste werk van fantastische kunstenaars!

Abonnement


See All This verschijnt vier keer per jaar. Een jaarabonnement kost normaal gesproken € 40,-, maar voor jou het komende jaar slechts € 30,-. Word meteen abonnee en ontvang elk kwartaal een magazine vol liefde voor kunst in de brievenbus.


Veelgestelde vragen

See All This verschijnt vier keer per jaar. Daarnaast maakt See All This ook specials, maar die zijn geen onderdeel van het abonnement.

Dat kun je zelf kiezen: bij het huidige nummer (dat nu in de winkel ligt) of vanaf het volgende nummer. Als je kiest voor het huidige nummer, betaal je een kleine vergoeding voor het nazenden van het huidige nummer.

Dat hangt van je keuze af. Gaat je abonnement in vanaf het eerstvolgende nummer, dan ontvang je deze zodra deze verschijnt. Kies je voor het huidige nummer, dan kan wordt het huidige nummer handmatig nagezonden. Dit kan tot maximaal twee weken duren.

Een abonnement op See All This wordt na een jaar automatisch verlengd als je niet opzegt. je kunt je abonnement tot uiterlijk drie maanden voor het einde van de abonnementsperiode opzeggen. Een cadeau-abonnement wordt niet automatisch verlengd; dat stopt automatisch na een jaar.

Dan kan zeker! Je kunt hier een cadeau-abonnement afsluiten. Je vult dan naast je eigen gegevens, ook de gegevens van de ontvanger in. Een cadeau-abonnement eindigt automatisch na een jaar; de ontvanger hoeft niet op te zeggen.

Sommige betaalwijzen, zoals betaling per acceptgiro, brengen extra kosten met zich mee. Je kunt deze vermijden door te betalen per iDeal of automatische incasso.

Als je telefonisch een abonnement wil afsluiten, of vragen hebt over je abonnement, kun je bellen met de klantenservice van Abonnementenland: 0900 – 226 52 63 (€ 0,10 per minuut). Zit je in het buitenland en werkt het 0900-nummer niet? Bel dan naar: +31 (0)251 257 926.

Of probeer je liever eerst een los nummer?