Ron Mandos — Amsterdam

Sinds 1999 ontwikkelt Ron Mandos een ambitieus tentoonstellingsprogramma voor zijn galerie. De ruime galerie in Amsterdam is een platform voor grensverleggende hedendaagse kunst, continu op zoek naar nieuwe en dynamische manieren van artistieke expressie. Naast de solo-exposities en site specifieke installaties van internationaal erkende kunstenaars als Hans Op de Beeck, Isaac Julien, Daniel Arsham, Sebastiaan Bremer en Jacco Olivier, ligt de focus op opkomende kunstenaars zoals Konrad Wyrebek, Mohau Modisakeng en Levi van Veluw.

Daarnaast biedt de galerie een podium aan jonge kunstenaars: ‘De afgelopen tien jaar hebben we talenten gescout op verschillende kunstacademies. Werk van deze jonge, opkomende kunstenaars presenteren we in de Best of Graduates-tentoonstelling,’ aldus Ron Mandos. Ook zijn er verschillende publicaties gemaakt met kunstenaars van de galerie (waaronder met Levi van Veluw, Ron van de Ende en Sebastiaan Bremer).

In 2016 is de galerie genomineerd voor de AICA (International Association of Art Critics). Voor deze award worden instellingen genomineerd die zichzelf onderscheiden door hun exceptionele, opmerkelijke en toegankelijke programmering of beleid in de voorgaande drie jaar.

Adres | Bekijk op Google Maps Ron Mandos
Prinsengracht 282
1016HJ Amsterdam
+31 20 3207036
Openingstijden

wo - za : 12.00-18.00

Bezoekers over Ron Mandos

leave your review

Uw beoordeling

MUSEA IN DE BUURT