Tag: pretty brilliant

EVENT | Archive Sale Claudy Jongstra

06 februari 2023
Graag nodigen we je uit voor de speciale Archive Sale met werk van Claudy Jongstra, op 4 & 5 maart in Amsterdam. Rondom International Women’s Day 2023 organiseren we een feestelijke verkooptentoonstelling met unieke werken uit het archief van de kunstenaar.  

lees verder >


Womens work is never done | Q&A en rondleiding met Catherine de Zegher op Art Rotterdam 2020

19 december 2019

Ze toonde Frida Kahlo toen niemand haar nog kende, ze bezocht geregeld het atelier van Louise Bourgeois en Nancy Spero, en ze was een stuwende kracht achter de rijzende ster van kunstenaar Hilma Af Klint. Tijdens Art Rotterdam spreekt See All This met Catherine de Zegher over wat er in de afgelopen decennia is veranderd voor vrouwen in de kunst (of niet). Ook stelt ze een lijstje van haar favoriete kunstenaars van deze editie van Art Rotterdam samen. Kom ook!

lees verder >


EVENT | Pretty Brilliant-dag op PAN Amsterdam

17 oktober 2019

See All This vraagt sinds het verschijnen van het nummer over ’99 geniale vrouwen in de kunst’ (zomer 2018) – inmiddels een collector’s item – aandacht voor vrouwen in de kunstwereld. PAN Amsterdam wijdt met See All This kunstmagazine een hele dag aan dit thema, in samenwerking met ELLE Decoration, Harper’s Bazaar en TEDxAmsterdamWomen.

lees verder >