Tag: opening

EVENT | Grand Opening – Paradise Found met Piet Oudolf

16 mei 2023

GRAND OPENING

See All This opent haar deuren in Amsterdam, met als eerste tentoonstelling: Paradise Found met Piet Oudolf. Voor de exclusieve GRAND OPENING op 2 juni zijn er een aantal tickets beschikbaar voor vrienden van See All This. Koop je ticket hier!

 

OVER PARADISE FOUND

TENTOONSTELLING

HET IS DE ZOMER van Piet Oudolf. Wereldwijd geliefd om zijn verwilderde tuinen, zoals de High Line in New York, zorgde Oudolf voor een revolutie in onze relatie met het buitenleven. Zijn 100.000 vierkante meter tuinen over de hele wereld openden onze ogen voor de kracht van de meerjarige planten, voor een tuin die elk seizoen zijn schoonheid behoudt. In de tentoonstelling Paradise Found en het zomernummer van See All This (#30) dat gelijktijdig verschijnt, vragen we ons af wat het betekent om in de natuur te zijn: wat het voor ons doet en hoe we in haar ritme kunnen komen.

Deelnemende kunstenaars: Simon Heijdens, Naoko Benom-Miura, Zora Ottink, Sophie Steengracht.

 

KWEKERIJ

De eerste twee weken (vanaf de opening tot 18 juni) verandert de galerieruimte in een tijdelijke kwekerij waarin je een speciale selectie van (losse) planten kunt kopen uit de Piet Oudolf Collection.

 

NIEUWE PIET OUDOLF-TUIN

Aan de Groenburgwal, om de hoek van de hoofdingang, vind je Piet Oudolfs nieuwste tuin, de Amsterdam Low Line, die hij speciaal voor See All This ontwierp.

 

VRIJDAG 2 JUNI

PROGRAMMA:

17.00 uur: Inloop

17.30 uur: Officiële opening door Nicole Ex met Piet Oudolf + lancering See All This #30

18.00 uur: Tentoonstelling Paradise Found geopend aansluitend feestelijke borrel

 

PRIJS: €20 (inclusief drankjes)

 

TICKETS >