BLOG

Pre-order nu! | PRETTY BRILLIANT women in the arts deel II

Door Redactie See All This | november, 2022
Pre-order nu het ‘Pretty Brilliant women in the arts’ deel II! 

In 2020 publiceerden we het winternummer PRETTY BRILLIANT women in the arts: een ontdekkingsreis langs het werk van vrouwelijke kunstenaars van over de hele wereld. Dit nummer was vrijwel meteen uitverkocht (momenteel nog wel verkrijgbaar als limited edition, zie hier!), en won een internationale SPD Award.

Dit was slechts het begin: uiteindelijk zal de Pretty Brilliant-serie uit drie delen bestaan die samen even dik zullen zijn als een van de meest gezaghebbende boeken over de kunstgeschiedenis, Janson’s History of Art, waarin in de eerste druk uitsluitend werk van mannelijke kunstenaars te zien was.

Het komende winternummer, See All This #28: Pretty Brilliant deel II, verschijnt op 2 december. Opnieuw gemaakt in samenwerking met internationaal geprezen gastcurator Catherine de Zegher, belicht dit nummer vrouwelijke kunstenaars die alternatieve manieren van leven probeerden te creëren. Op weerbarstige plekken als eilanden, woestijnen en steile berghellingen, en onderworpen aan de elementen: aarde, vuur, water, lucht en het vijfde, immateriële element leegte.

Bestel het nummer hier! >

Reacties op Pre-order nu! | PRETTY BRILLIANT women in the arts deel II

laat een reactie achter

Uw beoordeling