BLOG

Gratis kaarten voor het vierkant op het toneel

Door Redactie See All This | oktober, 2016

Het vierkant kun je zien in een kunstwerk aan de muur, maar ook op het podium. Komende week speelt Nicole Beutler’s nieuwste voorstelling 6: THE SQUARE nog vier keer, in Amstelveen, Den Bosch, Tilburg, Eindhoven). See All This mag een paar kaarten weggeven.

Afgelopen weekend schreven we dat het vierkant een vorm is die in de natuur nauwelijks voorkomt, maar door de mens op grote schaal wordt gebruikt. Ook in de kunst. We lieten de mooiste werken zien die het vierkant als uitgangspunt hebben, en zochten ook naar variaties op het vierkant, bijvoorbeeld in de muziek.
Maar ook in het theater kom je het vierkant tegen, op het podium. In haar nieuwste dansvoorstelling 6: THE SQUARE onderzoekt Nicole Beutler in een aantal scènes de betekenis van het vierkant in onze samenleving. Zo geven acht dansers zich over aan de gestructureerde machine achter de Amerikaanse square dance, terwijl één actrice fragmenten uit populistische speeches van onder andere Donald Trump en Geert Wilders scandeert.
In vier scènes toont 6: THE SQUARE de onophoudelijke poging van de mens om het ongrijpbare te ordenen. Een voorproefje kun je hier bekijken.

Gratis ticket?

Wil je naar de voorstelling 6: THE SQUARE? See All This geeft 1x twee kaartjes voor de voorstelling van morgenavond (27 oktober) in Amstelveen weg, en 1x twee kaartjes voor een voorstelling in naar keuze Den Bosch (29 oktober), Tilburg (30 oktober) of Eindhoven (2 november).

Wil je kans maken op de twee tickets voor Amstelveen? Post dan uiterlijk morgenochtend (27 oktober), voor 12 uur, een leuke reactie over het vierkant onder deze blog. Zet er even ‘Amstelveen’ bij.

Wil je kans maken op twee kaartjes voor één van de drie voorstellingen in Brabant, post dan ook een reactie hieronder, met daarbij de keuze voor jouw stad: Den Bosch, Tilburg of Eindhoven. Doe dat uiterlijk komende vrijdag (28 oktober), voor 12 uur.

De leukste twee reacties worden beloond met twee kaartjes. Vul bij het plaatsen van je reactie een geldig e-mailadres in, anders kunnen we je de kaartjes niet bezorgen!

UPDATE | De winnaars!

Dit was een weggeefactie voor héél snelle lezers! De voorstelling in Amstelveen is inmiddels al achter de rug, en de drie voorstellingen in Brabant zijn ook al bijna. Precies twee lezers hadden op zulke korte termijn ruimte in hun agenda voor een mooie dansvoorstelling. Elise ging naar Amstelveen, en Petra krijgt bericht over haar kaartjes voor de voorstelling in Den Bosch!

Reacties op Gratis kaarten voor het vierkant op het toneel

Petra Spit
Wat leuk, Square maakt met Vierkant een rondje Nederland..

Daar ben ik graag bij in Den Bosch!
Elise
Ik kan wel vier kanten belichten waarom ik vanavond naar Amstelveen wil... maar daar is geen tijd voor: ik moet vast beginnen met omkleden! ;-)
laat een reactie achter

Uw beoordeling