BLOG

Favorieten op PAN Amsterdam

Door Redactie See All This | november, 2016
See All This staat dit jaar op PAN Amsterdam – de beurs voor kunst, antiek en design. Met een bijzonder project: we fotograferen bezoekers met hun favoriete kunstwerk. Een werk dat ze het liefst mee naar huis zouden nemen, of waar ze in ieder geval graag mee gezien willen worden. Fotograaf Sanne Glasbergen maakt de dubbelportretten van bezoeker en kunstwerk, en journaliste Laura Kemp spreekt de bezoekers over hun favoriete werken. Op deze pagina vind je de foto’s die tot nu toe zijn gemaakt! We voegen op een aantal dagen foto’s toe.

Zaterdag 19 november

Vandaag was de opening van PAN Amsterdam. Twaalf bezoekers wilden op de foto met een kunstwerk dat hen raakte. Klik op het album hieronder om de foto’s te bekijken!


See All This Favourites @PAN Amsterdam

Zondag 20 november

Vandaag was de eerste dag voor het publiek op PAN Amsterdam. Zeventien bezoekers wilden op de foto met een kunstwerk dat hen raakte. Klik op het album hieronder om de foto’s te bekijken!


See All This Favourites @PAN Amsterdam

Donderdag 24 november

Donderdag was de derde dag waarop fotograaf Sanne Glasbergen en journalist Laura Kemp op PAN Amsterdam aanwezig waren om bezoekers met hun favoriete kunstwerk vast te leggen. Bekijk het resultaat hieronder!


See All This Favourites @PAN Amsterdam

Zaterdag 26 november

Zaterdag was de vierde en laatste dag waarop fotograaf Sanne Glasbergen en journalist Laura Kemp op PAN Amsterdam aanwezig waren om bezoekers met hun favoriete kunstwerk vast te leggen. Hieronder het album met de resultaten.


See All This Favourites @PAN Amsterdam

Reacties op Favorieten op PAN Amsterdam

Tjitske
Wat een prachtige foto! Een mooi aandenken aan de PAN en aan de zwangerschap. Kan ik de foto wellicht ook bij u nabestellen op 20x30 cm? Dan ga ik 'Susy Pink' inlijsten voor op de babykamer.
laat een reactie achter

Uw beoordeling