Voor de echte kunstliefhebber

Abonneer je nu op See All This!

Of bel 0900 - 226 52 63

Magazine

See All This is hét kunst-magazine van Nederland, met aandacht voor oude en hedendaagse kunst, natuur, fotografie, literatuur, mode, eten en reizen. Blijf op de hoogte van de nieuwste tentoonstellingen in de mooiste musea van Nederland, en lees over het nieuwste werk van fantastische kunstenaars!

Abonnement

See All This verschijnt vier keer per jaar. Een jaarabonnement kost normaalgesproken € 40,-, maar voor u nu slechts € 30,-. Word meteen abonnee en ontvang elk kwartaal een magazine vol liefde voor kunst in de brievenbus.
X

Uit het eerste nummer:

Wat anderen zeggen over See All This

landing-what1
Ralph Keuning

Directeur Museum de Fundatie, Zwolle

“Het belang van kunst onderstrepen, juist nu.”
landing-what1
Merel Bem

de Volkskrant

“Vandaar dat het nu tijd is voor het gloednieuwe See All This”
landing-what1
Arjen Ribbens

NRC Handelsblad

“Meteen het grootste kunstmagazine van Nederland”
landing-what1
Nanda van den Berg

Directeur Huis Marseille

“Samen staan musea altijd sterker, juist omdat ze onderling zo verschillend zijn.”

Veelgestelde vragen

See All This verschijnt vier keer per jaar. Daarnaast maakt See All This ook specials, maar die zijn geen onderdeel van het abonnement.

Dat kun je zelf kiezen: bij het huidige nummer (dat nu in de winkel ligt) of vanaf het volgende nummer. Als je kiest voor het huidige nummer, betaal je een kleine vergoeding voor het nazenden van het huidige nummer.

Dat hangt van je keuze af. Gaat je abonnement in vanaf het eerstvolgende nummer, dan ontvang je deze zodra deze verschijnt. Kies je voor het huidige nummer, dan wordt het huidige nummer handmatig nagezonden. Dit kan tot maximaal twee weken duren.

Een abonnement op See All This wordt na een jaar automatisch verlengd als je niet opzegt. Je kunt je abonnement tot uiterlijk drie maanden voor het einde van de abonnementsperiode opzeggen. Een cadeau-abonnement wordt niet automatisch verlengd; dat stopt automatisch na een jaar.

Dan kan zeker! Je kunt hier een cadeau-abonnement afsluiten. Je vult dan naast je eigen gegevens, ook de gegevens van de ontvanger in. Een cadeau-abonnement eindigt automatisch na een jaar; de ontvanger hoeft niet op te zeggen.

Sommige betaalwijzen, zoals betaling per acceptgiro, brengen extra kosten met zich mee. Je kunt deze vermijden door te betalen per iDeal of automatische incasso.

Als je telefonisch een abonnement wil afsluiten, of vragen hebt over je abonnement, kun je bellen met de klantenservice van Abonnementenland: 0900 - 226 52 63 (€ 0,10 per minuut).

Of probeer je liever eerst een los nummer?